Jacob Elordi: Ο ηθοποιός κατηγορείται ότι χτύπησε δημοσιογράφο

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
6 Φεβρουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Σύμφωνα με πληροφορίες της Sun ο νεαρός ηθοποιός από την Αυστραλία Jacob Elordi, κατηγορείται για επίθεση σε ραδιοφωνική παραγωγό έξω από ξενοδοχείο στο Σύδνεϋ.

Ο Elordi βρισκόταν στο ξενοδοχείο Clovelly Hotel που βρίσκεται στα προάστια του Σύδνεϋ διαπληκτίστηκε με τον δημοσιογράφο του ραδιοφωνικού σταθμού «KIIS FM», Joshua Fox.

Η επίθεση λέγεται ότι έλαβε χώρα το Σάββατο (3/2) όπου φέρεται να χτύπησε τη δημοσιογράφο έξω από ξενοδοχείο στο Σύδνεϋ.

Δημοσίευμα της «Sunday Telegraph» υπογραμμίζει πως ο 26χρονος ηθοποιός, που έχει παίξει μεταξύ άλλων στη σειρά «Euphoria», «απογοητεύτηκε» από τη στάση του δημοσιογράφου, όταν τον προσέγγισε για να του κάνει κάποιες ερωτήσεις.

Τότε, φέρεται να ξεκίνησε και ο άγριος διαπληκτισμός του δημοσιογράφου με τον Jacob Elordi, ενώ εκπρόσωπος της αστυνομίας, που βρέθηκε στο σημείο, περιέγραψε το συμβάν.

«Αστυνομικοί που υπάγονται στην αστυνομική διεύθυνση περιοχής «Ανατολικής Ακτής» διεξάγουν έρευνα μετά από επίθεση που φέρεται να δέχθηκε ένας άνδρας έξω από ένα ξενοδοχείο στα ανατολικά προάστια του Σύδνεΰ».

«Η αστυνομία ενημερώθηκε ότι περίπου στις 15:30 το απόγευμα του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου 2024, ένας 32χρονος άνδρας φέρεται να δέχθηκε επίθεση από έναν 26χρονο άνδρα. Ο πρώτος δεν τραυματίστηκε».

Οι ίδιες πληροφορίες του βρετανικού μέσου κάνουν λόγο πως ο Jacob Elordi επέστρεψε στην Αυστραλία αυτήν την εβδομάδα, διότι θα έδινε το παρών στην τελετή των βραβείων AACTA, τα οποία διοργανώνονται στην πόλη «Χρυσή Ακτή».

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved