Για αυτά τα 4 ζώδια το φλερτ ισούται με απιστία και δεν το συγχωρούν

POP UP TEAM
/
17 Οκτωβρίου, 2021

Μάλιστα, δε θα μείνουν στη σχέση για πολύ…

Η αλήθεια είναι ότι το φλερτ για πολλούς είναι ένα κοινωνικό “παιχνίδι” και δεν κρύβει κάτι πονηρό, για κάποιους άλλους όμως αυτή η προσοχή, τα κολακευτικά σχόλια ή τα κομπλιμέντα φανερώνουν το ερωτικό ενδιαφέρον ενός προσώπου για ένα άλλο και δεν βλέπουν τόσο χαλαρά το ταίρι τους, όταν φλερτάρει με άτομο του αντίθετου φύλου. Τα παρακάτω ζώδια νιώθουν ότι προσβάλλονται, προδίδεται η εμπιστοσύνη τους, το θεωρούν ξεκάθαρα απιστία και φυσικά θα το τραβήξουν ως τον χωρισμό. Ποια είναι;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως, όταν μπαίνει σε σοβαρή σχέση, θα είναι γιατί το θέλει πραγματικά να είναι με κάποιον/α, είναι απόφαση ζωής και φυσικά θα παραμείνει αφοσιωμένος στο ταίρι του, αφού θεωρεί ότι είναι η επιλογή του.

Όπως δεν του αρέσουν οι δημόσιοι χαριεντισμοί, δηλαδή, φιλάκια, χάδια και χαϊδευτικά, άλλο τόσο δε σηκώνει και το φλερτ. Αν μάλιστα αρχίσει το έτερο ήμισυ να παραγίνεται… φιλικό, τότε θα κουνήσει γρήγορα το μαντίλι του αποχαιρετισμού, καθώς θεωρεί ότι η απιστία υπάρχει ήδη στο μυαλό της άλλης πλευράς και δεν απέχει πολύ από το να γίνει πράξη.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι δυνατόν ο Καρκίνος, που δένεται ψυχή και σώμα με το έτερο ήμισυ, να αποδεχτεί ότι ένα φλερτ είναι αθώο και καθαρά για κοινωνικούς λόγους; Ακόμα και να προσπαθήσει το ταίρι του να το πείσει, δε θα του αλλάξει γνώμη. Είπαμε, έχει και μεγάλη διαίσθηση που δεν ξεγιελιέται.

Στην τελική, το θέμα του είναι ότι όταν συνδέεσαι συναισθηματικά με κάποιον/α, είσαι καψούρης/α, έχεις μάτια μόνο γι’ αυτόν/η και για κανέναν άλλο ή καμία άλλη. Αλλιώς, για ποιο λόγο να είστε μαζί;

ΤΑΥΡΟΣ
Με το ίδιο σκεπτικό πάνω-κάτω κινείται και ο Ταύρος, που έτσι κι αλλιώς δε χαρακτηρίζεται και ως… κοινωνική πεταλούδα. Οπότε τέτοια… πεταλουδίσματα, όχι μόνο δεν τα καταλαβαίνει, αλλά τα θεωρεί απαράδεκτα, όταν είναι σε σχέση.

Αν λοιπόν το ταίρι του φλετάρει ένα άλλο άτομο, αυτόματα χάνει την εμπιστοσύνη του και φυσικά θα κάνει σκηνικό. Ή είσαι μαζί του και τέλος ή φεύγεις, όπως είσαι, και κάνεις τη ζωή σου. Απλά, λιτά κι απέριττα.

ΙΧΘΥΕΣ
Τα Ψάρια συνηθίζουν να φλερτάρουν, αυτό όμως δε σημαίνει ότι τους αρέσει να βλέπουν τον καλό ή την καλή τους να κάνει το ίδιο. Μπορεί να μην έχουν ξεκάθαρη εικόνα, αλλά διαισθανονται, αν υπάρχει κάτι πονηρό και αντιλαμβάνονται αμέσως, αν ξεπεραστεί η γραμμή που διαχωρίζει την κοινωνικότητα με την ερωτοτροπία.

Κι εκεί είναι που πληγώνονται και ξεκινά το μέγα δράμα, “δε με αγαπάς πια”, “δε με θέλεις πια”, “δε σου αρέσω πια” κλπ, κλπ

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved