Αυτά τα 4 ζώδια μόνο στην ιδέα ότι περνούν τα χρόνια τα πιάνει πανικός

POP UP TEAM
/
11 Ιουνίου, 2021

Δεν θέλουν καν να το σκέφτονται!

Κάποια ζώδια είναι συμφιλιωμένα με τον χρόνο. Θεωρούν δεδομένο ότι όλα στη ζωή κάνουν τον κύκλο τους, οπότε θα μεγαλώσουν κι αυτά κάποια στιγμή, θα δώσουν τόπο στα νιάτα και θα αράξουν. Υπάρχουν όμως και κάποια που και μόνο στην ιδέα ότι πλησιάζουν στα 40, τα 50, τα 60 τους τα πιάνει πανικός! Ποια είναι αυτά;

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το “παιδί” που αρνείται πεισματικά να μεγαλώσει! Δείχνει πάντα νεότερος απ’ ό,τι είναι, μυαλό δε βάζει, ασχολείται με πολλά πράγματα, έχει απίστευτη ενέργεια και ενθουσιασμό. Δεν συμβιβάζεται με την ηλικία του, δεν παραδέχεται ότι μεγαλώνει, δεν το λέει ούτε στον ίδιο του τον εαυτό. Όταν βλέπει μάλιστα ότι το πνεύμα είναι πρόθυμο, αλλά η σάρκα ασθενής, αρχίζει τη γκρίνια και τη μιζέρια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο “αιώνιος έφηβος” του ζωδιακού! Πάντα στη γύρα, μόνιμα περίεργος κι ανήσυχος, δεν μπορεί να μείνει σε ένα μέρος για ώρα, μέρες ή μήνες. Από την άλλη, χαρακτηρίζεται κι από μια επιπολαιότητα, ελαφρότητα και δε θέλει να βάζει μαράζι στην καρδιά του. Είναι και το νεανικό του στιλ και οι ετερόκλητες παρέες με άτομα μικρότερα της ηλικίας του, που παρατείνουν το… μεγάλωμά του. Τα παιχνιδάκια τύπου “μάντεψε πόσο χρονών είμαι” είναι τα αγαπημένα του. Εν τούτοις, όταν πατήσει τα 40, αρχίζει να παθαίνει κοκομπλόκο!

ΖΥΓΟΣ
Ναι είναι νάρκισσος, θέλει να μείνει νέος και ωραίος για πάντα, κάτι σαν το Πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέι (δεν είναι τυχαίο που γράφτηκε από έναν Ζυγό, τον Όσκαρ Ουάιλντ). Φαντάσου τη φρίκη του, μόλις εντοπίσει την πρώτη ρυτίδα ή χαλάρωση στο σώμα του! Είναι ικανός να κάνει τρελή οικονομία στο φαγητό για να αγοράσει πανάκριβες κρέμες, να στερηθεί τα αυτονόητα για να πληρώσει ένα κέντρο αισθητικής. Αν του πεις “βρε πώς περνούν τα χρόνια” και του θυμίσεις την εποχή που ήσασταν 20-30 χρονών, θα πάθει κατάθλιψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η τρέλα του τον κρατάει νέο ή για να είμαστε ακριβείς, καθυστερεί το μεγάλωμά του, όσο βέβαια είναι εφικτό! Μετά τα 40, αρχίζει να παλιμπαιδίζει, κάνει σχέσεις με πολύ μικρότερά του άτομα, προκειμένου να πάρει κάτι από την νεανικότητα και τη φρεσκάδα τους και γενικά είναι από τους τύπους που δε θέλει με τίποτα να συμπεριληφθεί στους μεσήλικες. Ακόμα κι αν έχει πρεσβυωπία, δε θα φορέσει γυαλιά και θα συνεχίσει να κάνει τις τρέλες του, αδιαφορώντας για το πόσο χρονών είναι!

 

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης