Αυτά τα 4 ζώδια που βασανίζονται από ενοχές

rahul jain@unsplash
POP UP TEAM
/
4 Ιουλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Μπορεί να δείχνουν αποφασιστικά, δυναμικά και γεμάτα εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, ωστόσο αυτό είναι μάλλον ένα… προσωπείο για να καλύψουν τις ανασφάλειές τους. Τα ζώδια αυτά βασανίζονται αρκετές φορές από ενοχές και μάλιστα είναι αυτές είναι που καθορίζουν και την ζωή τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι δικές σου ενοχές, πολλές φορές «χτυπάνε κόκκινο». Λατρεύεις την οργάνωση στην ζωή σου, θέλεις όλα να λειτουργούν σωστά και φυσικά κάνεις τα απαραίτητα σχέδια για το μέλλον. Όλα στο μυαλό σου είναι δεδομένο ότι θα πάνε βάση σχεδίου. Αν όμως αυτό δεν συμβεί, τότε νομίζεις ότι εσύ φταις γιατί κάπου έκανες λάθος και δεν υπολόγισες σωστά. Το παίρνεις όλο πάνω σου και κανείς δεν σου αλλάζει γνώμη…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσένα που θεωρείς τον εαυτό σου τέλειο και άψογο σε όλα, είναι λίγο έκπληξη να βλέπεις το ζώδιό σου στην σχετική λίστα. Και όμως… Έχεις ενοχές. Και πολλές μάλιστα. Και τις έχεις κυρίως όταν μπλέξεις σε μια κατάσταση περίεργη, διότι αυτόματα θεωρείς ότι εσύ είσαι αυτός που προκάλεσε όλον αυτό τον χαμό. Νιώθεις ενοχές και μετά περιμένεις να ακούσεις τις κατηγορίες. Όμως, φροντίζεις να έχεις τις απαραίτητες άμυνες για να μπορέσεις να τις αντικρούσεις και να υπερασπιστείς τον εαυτό σου.

ΖΥΓΟΣ

Νιώθεις τρομερές ενοχές, αλλά… όχι πάντα. Επιλέγεις το πότε και το γιατί. Μπορεί να κάνεις κάτι πολύ άσχημο και να μην νιώσεις το παραμικρό, όμως μπορεί να κάνεις κάτι που να είναι πταίσμα και να πέσεις να… πεθάνεις και να ζητάς γονατιστός συγγνώμη. Άμα σε πιάσει το αίσθημα της δικαιοσύνης και αισθανθείς ότι άθελά σου αδίκησες κάποιον, τότε θα κάνεις πολύ καιρό για να το ξεπεράσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Τρέφεσαι από τις ενοχές. Παραδέξου το! Για κάθετι που γίνεται στην ζωή σου, νομίζεις ότι φταις και ότι εσύ έχεις κάνει κάτι κακό. Ακόμα και να δεν έχεις κάνει το παραμικρό, θα βρεις μια αφορμή για να στηρίξεις τις ενοχές σου και να συνεχίσεις να αυτό-τιμωρείσαι. Αυτός είναι ένας πόλεμος που έχεις με τον εαυτό σου. Θα ηρεμήσεις, μόνο αν κάνεις ανακοχή με σένα τον ίδιο.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved