Τα 4 ζώδια που βγαίνουν πάντα «λάδι»

POP UP TEAM
/
3 Νοεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Τα 4 ζώδια που βγαίνουν πάντα «λάδι»

Δεν υπάρχουν και πολλές εκφράσεις για να εξηγήσεις το τι ακριβώς συμβαίνει με τα συγκεκριμένα ζώδια. Το μόνο που μπορούμε να σου πούμε είναι ότι τα άτομα αυτά δεν θα την πληρώσουν ποτέ και για τίποτα. Είτε φταίνε είτε δεν φταίνε… Πάμε να τα δούμε και μπορείς κι εσύ να εκνευριστείς άνετα αν κάποιο από τα παρακάτω ζώδια την έχει βγάλει… καθαρή από μια κατάσταση που δεν έπρεπε (χαχαχα).

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι το μόνιμο θύμα. Ό,τι και να γίνει δεν φταίει ποτέ εκείνος. Πάντα παρουσιάζεται ως ο… οσιομάρτυρας της υπόθεσης. Έχει και αυτό το ύφος του αδικημένου, έτοιμου να βάλει τα κλάματα και σε γεμίζει με τύψεις ότι τον κακολογείς και τον αδικείς. Και στο τέλος από εδώ θα το πάει, από εκεί θα το φέρει, θα ξεγλιστρήσει σαν το ψάρι και φυσικά δεν την πληρώνει ποτέ και για τίποτα.

ΖΥΓΟΣ

Εδώ μιλάμε για τον μετρ της διπλωματίας. Ποιος κατάφερε να τα βγάλει πέρα με έναν γεννημένο διπλωμάτη; Με έναν άνθρωπο που το έχει στο DNA του να σου παρουσιάζει έτσι τα πράγματα και να σε κάνει να πιστεύεις ότι ακόμα και αν δεν φταις, «φταις». Συν το ότι έχει φροντίσει να κερδίσει τις καλές εντυπώσεις εκείνων που πρέπει, οπότε δε θα πιστέψουν οτιδήποτε αρνητικό γι’ αυτόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ποιος μπορεί να τα βάλει με τα παιδιά του Δία; Πραγματικά… Είναι τα άτομα εκείνα που έχουν γεννηθεί τυχερά. Ό,τι και να γίνει, η κατάσταση -αργά ή γρήγορα- θα γυρίσει υπέρ τους ή θα την… τουμπάρουν αυτά. Είναι γενικότερα άτομα που δεν αναλαμβάνουν ευθύνες, πόσω μάλλον το φταίξιμο και άντε εσύ μετά να βγάλεις άκρη. Μόνιμα στον «αφρό» θα είναι και κάποιος άλλος θα είναι ο κύριος υπεύθυνος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι έχουν διδακτορικό στο κομμάτι της επικοινωνίας από την ώρα που γεννήθηκα. Αν ο Ζυγός είναι ο διπλωμάτης της υπόθεσης, ο Δίδυμος είναι ο σούπερ ντριμπλαδόρος, που θα ξεγλιστρήσει με ταχύτητα και μαεστρία, από οποιαδήποτε δύσκολη θέση. Με τα λεκτικά τσαλίμια του θα σε μπερδέψει και θα χάσεις την μπάλα… Είναι ικανός στο τέλος να σε κάνει να αναρωτηθείς μπας και φταις εσύ και δεν το έχεις καταλάβει.

 

Με πληροφορίες από astrology.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved