Αυτά τα 5 ζώδια δεν μπορούν να κοντρολάρουν τα συναισθήματά τους

babi @unsplash
POP UP TEAM
/
1 Ιουλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Εάν είσαι από εκείνους ή εκείνες που εκφράζουν ανοιχτά τα συναισθήματά τους, θα έχεις ήδη καταλάβει ότι σου είναι δύσκολο να τα ελέγξεις αρκετές φορές. Ο θυμός, ο φόβος, η απογοήτευση, η συγκίνηση, ακόμα και ο ενθουσιασμός ή η παρόρμηση μπορεί να σε κάνουν να χάσεις τη μπάλα κάποια στιγμή ή να σε παρασύρουν σε δρόμους, που συνήθως δε βγαίνουν σε καλό.

Υποψιάζεσαι ποια είναι αυτά τα 5 ζώδια; Τα δύο από αυτά να είσαι σίγουρος/η ότι θα σε εκπλήξουν!

ΙΧΘΥΕΣ
Δεν αποτελεί καμία έκπληξη το ότι είναι στην κορυφή της λίστας, άλλωστε ο Ιχθύς είναι γνωστός για το πόσο συμπονετικός και ευσυγκίνητος είναι. Δεν του παίρνει πολύ να κατακλυστεί από υπερβολικό συναίσθημα, τις περισσότερες φορές αρνητικό, λόγω ευαισθησίας σε διάφορες ομάδες, κυρίως αν βλέπει να υποφέρουν αδύναμα όντα, πρόσωπα ή ζώα και να γίνει ένα ψυχολογικό ράκος για την κακία και την απονιά του κόσμου. Εκτός του ότι το δάκρυ πάει κορόμηλο…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός μπορεί να μη γίνεται συναισθηματικό ναυάγιο και αν τον ρωτήσεις θα σου πει ότι ποτέ δε χάνει τον έλεγχό του, αλλά, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν στιγμές που τα συναισθήματά του ξεφεύγουν τελείως γιατί απλά πρόκειται για ένα άτομο με έντονα πάθη. Η ζήλια, η εκδίκηση, το ότι νιώθει προδομένος μπορεί να τον κάνουν ασυγκράτητο, να χάσει τη μπάλα και να μην του είναι εύκολο να σκεφτεί καθαρά.

ΚΡΙΟΣ
Μάλλον δεν το περίμενες να υπάρχει στη λίστα, όμως πραγματικά πρόκειται για ένα άκρως συναισθηματικό ον και μάλιστα το feeling της στιγμής είναι αυτό που τον ορίζει. Θυμώνει, ενθουσιάζεται, εκνευρίζεται, ερωτεύεται, ανυπομονεί, ό,τι νιώθει το βγάζει προς τα έξω και δε μπορεί, ούτε και θέλει όμως να το ελέγξει, καθώς αυτή είναι και η φύση του: φλογερή και γεμάτη πάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης, σε αντίθεση με τον Κριό, θα ήθελε πολύ να έχει μεγαλύτερο αυτοέλεγχο, αλλά, υπάρχουν στιγμές που τα συναισθήματά του παίρνουν τα ηνία και χάνει τη μπάλα. Τη μια στιγμή είναι ενθουσιασμένος, αισιόδοξος, ασυγκράτητος, δεν τον αγγίζει τίποτα και την άλλη, αρκεί ένα μικρό πρόβλημα και πέφτει ψυχολογικά, θυμώνει, χτυπιέται ή τον πιάνει η ανησυχία και η γκρίνια. Για ψυχραιμία ούτε λόγος…

ΖΥΓΟΣ
Πότε ο Ζυγός χάνει τη μπάλα συναισθηματικά; Όταν τίποτα δεν είναι έτσι ακριβώς όπως το επιθυμούσε ή το περίμενε. Από το πιο μικρό, όπως πχ ένα κούρεμα, που δεν του αρέσει, μέχρι ένα πρόβλημα στη σχέση του καταρακώνουν το ηθικό του, χάνει την όποια αυτοπεποίθηση είχε και στενοχωριέται. Η απογοήτευση είναι αποτυπωμένη στο πρόσωπό του, αισθάνεται λίγος, μίζερος, θέλει να απομονωθεί και να μη δει άνθρωπο. Ό,τι κι αν του πεις, όποιο επιχείρημα κι αν του παρουσιάσεις, η διάθεσή του δε θα αλλάξει. Για “ζυγαριά” η ανισορροπία είναι μεγάλη!

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved