Αυτά τα 4 ζώδια μόνιμα αποφεύγουν να αναλάβουν ευθύνες

nik shuliahin@unsplash
POP UP TEAM
/
30 Μαΐου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Δεν μπορείς με τίποτα να βασιστείς πάνω τους.

Κάποιοι άνθρωποι απλώς δεν θέλουν να έχουν πάνω τους καμία ευθύνη. Είτε από… τεμπελιά, είτε επειδή θέλουν να είναι απόλυτα ελεύθεροι για να κάνουν αυτό που εκείνοι επιθυμούν. Λίγο πιο κάτω, θα σου αναλύσουμε τα τέσσερα ζώδια που όταν έρχεται η ώρα να μοιραστούν οι ευθύνες ή επιπλέον καθήκοντα, την «κάνουν» με ελαφρά πηδηματάκια:

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίδυμος γεννήθηκε για να παρτάρει, να διασκεδάζει και να είναι… «μελισσούλα» που γυρίζει από λουλουδάκι σε λουλουδάκι. Δεν είναι άνθρωπος που θα αναλάβει ευθύνες. Δεν θέλει να έχει κανένα «βάρος» πάνω του. Θέλει να είναι ελεύθερος. Μην ξεχνάμε ότι αλλάζει εύκολα γνώμη και δύσκολα φέρνει σε πέρας οτιδήποτε, καθώς η προσοχή του αποσπάται.

ΛΕΩΝ
Ο Λέων αποτελεί ίσως την… έκπληξη στην σχετική μας λίστα. Ωστόσο, τον βάλαμε και έχουμε τους λόγους μας. Το ζώδιο αυτό είναι λίγο… τεμπέλικο. Θέλει τα εύσημα, τη χλιδή, τη φήμη, χωρίς όμως να αναλαμβάνει καμία μεγάλη ευθύνη και αποφεύγει να κάνει την οποιαδήποτε… «λάντζα», απλά και μόνο επειδή δεν είναι του… τύπου του. Δεν γεννήθηκε για να υπηρετεί, αλλά να υπηρετείται, οπότε όταν μοιράζονται ευθύνες, ο Λέων κάνει ότι δεν ακούει και σφυρίζει αδιάφορα…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Στον Τοξότη δώσε ταξίδια, ανεμελιά, διασκέδαση και εμπειρίες, αλλά σε καμία περίπτωση μην τον φορτώνεις με ευθύνες σπιτιού ή οικογένειας ή παιδιών. Ακόμα και στην δουλειά του προτιμά να κάνει τα λιγότερα για να είναι όσο πιο… χαλαρός γίνεται. Δεν έχει χειρότερο από το να νιώθει δεσμευμένος και καταπιεσμένος με καθήκοντα και υποχρεώσεις που πρέπει να δικεπεραιωθούν κι ας έχουν τα ανάλογα οικονομικά ανταλλάγματα. Πνίγεται και ασφυκτιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από τα τελευταία άτομα που θα βγαίνανε μπροστά για να αναλάβουν ευθύνες είναι ο Υδροχόος. Θα κάνει κάτι, μόνο αν του το… επιβάλλεις και δεν έχει άλλη επιλογή ή το απορρίψουν όλοι οι άλλοι. Δεν θα προθυμοποιηθεί, μην το περιμένεις. Μισεί το να «φορτώνεται» με περιττές ευθύνες, ενώ θα μπορούσε να κάνει πράγματα που εκείνος θεωρεί πιο σοβαρά ή ουσιαστικά ή να έχει ελεύθερο τον χρόνο του να τον σπαταλήσει όπως αυτού του αρέσει, ακόμα και να μένει ξάπλα στον καναπέ του, οραματιζόμενος το μέλλον.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved