Η COCO-MAT στέκεται δίπλα στις πυρόπληκτες οικογένειες της Βόρειας Εύβοιας

POP UP TEAM
/
17 Φεβρουαρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

 Η ηγέτιδα εταιρία στον χώρο των προϊόντων και συστημάτων ύπνου, COCO-MAT στέκεται δίπλα στους ανθρώπους της Βόρειας Εύβοιας, που επλήγησαν από τις καταστροφικές συνέπειες των πυρκαγιών του καλοκαιριού του 2021, προσφέροντας τους στρώματα και φιλοξενία.

Συγκεκριμένα, στρώματα, κρεβατοστρώματα και λευκά είδη παραδόθηκαν από τους ανθρώπους της COCO-MAT σε πυρόπληκτους πολίτες που κατοικούσαν στις περιοχές Σκεπαστή, Ροβιές και Μαντούδι στη Βόρεια Εύβοια. Παράλληλα, η εταιρία άνοιξε τις πόρτες των ξενοδοχείων της για να φιλοξενήσει τις οικογένειες που είχαν μείνει χωρίς στέγη λόγω των πυρκαγιών, για όσο χρονικό διάστημα επιθυμούσαν εωσότου ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακατασκευής των κατοικιών τους.

Ακόμη, με γνώμονα την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη που αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας της, η COCO-MAT παραχώρησε σε μελισσοκόμους πρόσβαση στο εργοστάσιο της, για να επισκευάσουν τις κυψέλες τους που κάηκαν από τις καταστροφικές φωτιές, προσφέροντάς τους παράλληλα δυνατότητα δικτύωσης μέσα από το δυναμικό των συνεργατών και των προμηθευτών της, για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

kypseles COCO MAT bike

Τέλος, για τις ανάγκες της διάσωσης και αξιοποίησης των δέντρων της περιοχής, σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Μαντουδίου, κύριο Γεώργιο Τσαπουρνιώτη, η εταιρία φιλοδοξεί να αξιοποιήσει ως πρώτη ύλη για ξυλουργικές κατασκευές το εσωτερικό των καμένων δένδρων, το οποίο διατηρεί τα απαραίτητα τεχνικά χαρακτηριστικά (ειδικό βάρος, αντοχή, πυκνότητα κλπ.). Με τον τρόπο αυτό θα υπάρξει θετική συμβολή και στην βιώσιμη διαχείριση και στην αναβίωση του καμένου δάσους.

Όπως υπογραμμίζει ένας εκ των ιδρυτών της COCO-MAT, ο Παύλος Ευμορφίδης ή κατά κόσμον Paul: «Η προσφορά συμπαράστασης και ουσιαστικής βοήθειας σε συνανθρώπους μας που για οποιονδήποτε λόγο βρίσκονται σε δεινή θέση, είναι χρέος όλων μας, συμπεριλαμβανομένων και των εταιρειών, οι οποίες είναι κομμάτι της κοινωνίας μας και συχνά διαθέτουν μηχανισμούς μέσα από τους οποίους μπορούν να συνδράμουν αποτελεσματικά. Η απερίγραπτη καταστροφή από τις πρόσφατες πυρκαγιές στη Βόρεια Εύβοια, που έπληξε εξίσου σκληρά τους κατοίκους και το φυσικό περιβάλλον της περιοχής, ευαισθητοποίησε ιδιαίτερα τους ανθρώπους της COCO-MAT που προχώρησαν σε μια σειρά από ενέργειες, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης.»

Σχετικά με τη COCOMAT

Η COCO-MAT ιδρύθηκε το 1989 και είναι σήμερα μια από τις ηγέτιδες εταιρίες στο χώρο των προϊόντων ύπνου, λευκών ειδών και επίπλων για κατοικίες και ξενοδοχεία, διαθέτοντας παρουσία σε 21 χώρες σε όλο τον κόσμο. Όλα τα προϊόντα της εταιρίας παράγονται στην Ελλάδα, εξ’ ολοκλήρου από φυσικά υλικά.

Στόχος της εταιρείας σε όλες τους τομείς της δραστηριότητάς της, είναι η απόλυτη ποιότητα, η βιωσιμότητα και η μηδενική περιβαλλοντική όχληση.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα μας: https://www.coco-mat.com/gr_el/

Μπορείτε να μας βρείτε σε Facebook και Instagram

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved