Η Fischer απένειμε για 8η χρονιά τα Βραβεία Κοινού Fischer στο 24ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Στιγμιότυπο από τη βράβευση του Τζέισον Λόφτους από τον κο Λάζαρο Βογιατζόγλου, Υπεύθυνος Χορηγιών & Εκδηλώσεων Βορείου Ελλάδος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας
POP UP TEAM
/
23 Μαρτίου, 2022

 

Για ακόμα μία φορά, χιλιάδες θεατές έδωσαν φωνή στην προτίμησή τους με την ψήφο τους.

 

Τα Βραβεία Κοινού Fischer απονεμήθηκαν στους νικητές της βραδιάς την Κυριακή 20 Μαρτίου, ρίχνοντας αυλαία σε μια από τις μεγαλύτερες γιορτές του κινηματογράφου. Στο πλαίσιο της τελετής λήξης του 24ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης το οποίο έλαβε χώρα στον εμβληματικό κινηματογράφο Ολύμπιον παρέστησαν και φέτος σημαντικές προσωπικότητες της τέχνης και όχι μόνο.

 

Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τις προβολές καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ απολαμβάνοντας υπέροχες και παγκόσμια πρώτες δημιουργίες από όλον τον κόσμο. Το κοινό, πιστό και φέτος στο ραντεβού του αγκάλιασε με ενθουσιασμό τον θεσμό των Βραβείων Κοινού Fischer και ψήφισε δίνοντας φωνή στην προτίμησή τους.

 

Στη φετινή διοργάνωση προβλήθηκαν συνολικά 233 ντοκιμαντέρ, με κάποια από αυτά να ξεχωρίζουν στα μάτια και τις καρδιές των θεατών, ψηφίζοντας υπέρ τους στα Βραβεία Κοινού Fischer. Τα φετινά Βραβεία Κοινού Fischer συγκέντρωσαν στο σύνολο πέντε βραβεία κοινού και απονεμήθηκαν σε τρεις ελληνικές και δύο ξένες ταινίες.

 

Για διεθνή ταινία άνω των 50’ το Βραβείο Κοινού Fischer «Peter Wintonick» απονεμήθηκε στο ντοκιμαντέρ: «Παντοτινή Άνοιξη» ( Eternal Spring ), του Τζέισον Λόφτους. Για διεθνή ταινία διάρκειας έως 50’ το Βραβείο Κοινού Fischer απονεμήθηκε στο ντοκιμαντέρ: «Πάρε με εκεί όπου υπάρχει ζωή: γράμμα στον πατέρα μου» (Take Me Where There Is Life: A Letter to My Father), της Κάρμεν λα Γριέγα. Για ελληνική ταινία άνω των 50’ το Βραβείο Κοινού Fischer απονεμήθηκε στο ντοκιμαντέρ: «Σπασμένος ήχος» ( Broken Sound), του Φοίβου Κοντογιάννη. Για ελληνική ταινία διάρκειας έως 50′ το Βραβείο Κοινού Fischer απονεμήθηκε στο ντοκιμαντέρ: «Iodine- Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου», (Iodine – Greece on the Ruins of Missolonghi), του Ορφέα Περετζή. Για ελληνική ταινία που προβάλλεται διαδικτυακά στις ενότητες Πλατφόρμα και Από οθόνη σε Οθόνη, το Βραβείο Κοινού Fischer απονεμήθηκε στο ντοκιμαντέρ: «+1», του Αργύρη Λιάπη.

 

O Λάζαρος Βογιατζόγλου, Υπεύθυνος Χορηγιών & Εκδηλώσεων Βορείου Ελλάδος από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, απονέμοντας τα βραβεία στους δημιουργούς, ανέφερε τα παρακάτω: «Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ αποτελεί ένα παράθυρο στον κόσμο, γεμάτο δυναμισμό, και πολυσυλλεκτικότητα. Φέτος, η μπίρα Fischer, για 8η χρονιά πιστή στο ραντεβού της με το θεσμό, είναι εδώ για να αναδείξει τις ταινίες εκείνες που ο κόσμος ξεχώρισε, απόλαυσε και τελικά ψήφισε δίνοντας φωνή στην προτίμησή τους με τα Βραβεία Κοινού Fischer».

 

Η βραδιά έκλεισε, με τους εκλεκτούς καλεσμένους της αγαπημένης μπίρας να διασκεδάζουν με μια παγωμένη Fischer έχοντας απολαύσει μοναδικές προβολές.

 

Όλες οι κινηματογραφικές στιγμές ξεκινούν και τελειώνουν με μία Fischer!

Fischer, Its About Taste.

 

#StarringFischer #FischerBeer / #ItsAboutTaste / #tdf22

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved