Τα Coca-Cola MagicTables έρχονται και θα σε συναρπάσουν!

POP UP TEAM
/
10 Μαΐου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Φέτος, η Coca-Cola μας συστήνει τα Coca-Cola MagicTables και μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να βρίσκουμε χρόνο να επικοινωνούμε με την οικογένειά μας, τους φίλους και τους αγαπημένους μας. Με ένα μοναδικό σκηνικό μαγικού τραπεζιού και πολλές εκπλήξεις, η Coca-Cola θα ταξιδέψει στις τρεις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και μας προσκαλεί να τα ανακαλύψουμε!

Σε μια ρουτίνα που σπάνια μας αφήνει χρόνο να έρθουμε κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, η Coca-Cola έρχεται να μας υπενθυμίσει ότι δεν χρειάζεται χρόνος, προγραμματισμός και μεγάλη προετοιμασία για να βρεθούμε με τους αγαπημένους μας. Δεν χρειάζεται καν κανονικό τραπέζι. Έτσι, η Coca-Cola μας συστήνει την ενέργεια «MagicTables» και μας προτρέπει να… θυμηθούμε ότι όταν τρώμε μαζί όλα είναι μαγικά! Το πάτωμα του καθιστικού μας, όπου μαζευόμαστε και τρώμε τα βράδια με την οικογένειά μας, το πεζούλι του κήπου μας που απολαμβάνουμε ένα νόστιμο γεύμα και μια παγωμένη Coca-Cola την ώρα που τελειώνουν οι δουλειές του σπιτιού ή ακόμα και στη στάση περιμένοντας το λεωφορείο, όπου ένα γρήγορο γεύμα και μια Coca-Cola με έναν φίλο, έγιναν κάποια στιγμή το καλύτερο τραπέζι που κλείσαμε ποτέ! Γιατί όπου κι αν τοποθετήσεις μια Coca-Cola μετατρέπεται σε ένα μαγικό τραπέζι!

Τον φετινό Μάϊο, το μαγικό τραπέζι της Coca-Cola ξεκινάει το ταξίδι του μοιράζοντας δώρα και εκπλήξειςμε πρώτο σταθμό την Αθήνα! Στη συνέχεια θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη με τελικό προορισμό την Πάτρα! Σε κάθε μαγικό τραπέζι, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν ένα μοναδικό σκηνικό και να κερδίσουν μοναδικά Coca-Cola δώρα.

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εδώ! Η Coca-Cola μας καλεί να μοιραστούμε την φωτογραφία μας από το Μαγικό της Τραπέζι στα Social Media με το #magictablesGR και να μπούμε στην κλήρωση για να κερδίσουμε ένα από τα 100 Real Magic Boxes, ενώ ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίσει ένα μαγικό δείπνο για εκείνον και τους αγαπημένους του με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη! Παράλληλα, για κάθε φωτογραφία μας με το #magictablesGR, προσφέρουμε 10 πλήρη γεύματα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, μέσω της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Δείπνο Αγάπης», με στόχο να ξεπεράσουμε τα 16.000 γεύματα*.

Ανακάλυψε τα Μαγικά Τραπέζια της Coca-Cola, κέρδισε, πρόσφερε για καλό σκοπό και μην ξεχάσεις να βρίσκεις αφορμές να δημιουργείς τα δικά σου μαγικά τραπέζια παρέα με όσους αγαπάς!

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved