Protergia Value Student …και δε θα σε δυσκολέψει ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!

POP UP TEAM
/
15 Σεπτεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Protergia – αναπόσπαστο κομμάτι της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στην Ελλάδα – «έδωσε εξετάσεις» και πέτυχε το ιδανικό πρόγραμμα για νέους φοιτητές και φοιτήτριες!

Στη συναρπαστική περίοδο της φοιτητικής ζωής όλα είναι καινούρια. Νέες εμπειρίες, αλλά και νέες προκλήσεις. Όλα μπορούν να σε δυσκολέψουν, εκτός από το ρεύμα σου! Γιατί με το Protergia Value Student η ενέργεια γίνεται προσιτή για νέους και νέες που ξεκινούν το νέο αυτό κεφάλαιο της φοιτητικής ζωής:

 Χαμηλή τιμή ανεξαρτήτως κατανάλωσης
Φοιτητές και φοιτήτριες απολαμβάνουν την ενέργεια που χρειάζονται σε χαμηλές τιμές κιλοβατώρας ανεξάρτητα του πόσο καταναλώνουν

 

 Δωρεάν τα 10 πρώτα πάγια
Η Protergia αναγνωρίζει τη σημασία κάθε νέας αρχής για τους νέους σπουδαστές και σπουδάστριες. Γι’ αυτό, προσφέρει δωρεάν τα πάγια των 10 πρώτων μηνών, για να ξεκινήσουν τη φοιτητική τους ζωή με ευκολία.

 Χωρίς δέσμευση
Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες δε θα υποχρεούνται σε δεσμεύσεις παραμονής. Το Protergia Value Student είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει ευελιξία. 

 

 Με πλήρη συμμετοχή στις κρατικές επιδοτήσεις
Βonus! Συμμετοχή σε μεγάλη κλήρωση: Όλοι οι νέοι πελάτες Protergia Value Student θα μπαίνουν σε κλήρωση για 10 δωροεπιταγές αξίας 1.000€/έκαστη από τον Κωτσόβολο, για δώρα τεχνολογίας.

Με το Protergia Value Student και δε θα σε δυσκολέψει ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!

…και με το myprotergia και mywatt δε θα χρειάζεσαι και κανέναν, αφού όλα είναι στο χέρι σου!

Μπορείτε να βρείτε το προϊόν Value Student τόσο στα καταστήματα της Protergia, όσο και της WATT+VOLT, καθώς και σε όλα τα κανάλια πώλησής τους. 

Επιπλέον, στην κλήρωση συμμετέχουν όλοι οι νέοι πελάτες της Protergia και της WATT+VOLT.

Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθήσετε τη νέα διαφήμιση: 
Protergia Value Student | Το νέο πρόγραμμα για φοιτητές και όχι μόνο! – YouTube

Η MYTILINEOS, μέσω της Protergia και της WATT+VOLT, δραστηριοποιείται στην προμήθεια Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου, προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, με περισσότερες από 500 χιλιάδες παροχές σε ολόκληρη τη χώρα.
Ο εξελιγμένος τρόπος που προσφέρουμε τα προϊόντα μας δείχνει το μέλλον της ενέργειας και ανοίγει έναν καινούργιο δρόμο με νέες δυνατότητες για χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις. Ένα δρόμο γεμάτο δυνατότητες όπου όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε:
– καλέστε την εξυπηρέτηση πελατών στο 18311
– ακολουθήστε μας www.protergia.gr | Facebook | Instagram | YouTube
– επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα της Protergia ή της WATT+VOLT

MYTILINEOS:
H Εταιρεία MYTILINEOS που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1990, είναι βιομηχανική και ενεργειακή πολυεθνική εταιρεία, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με ενοποιημένο κύκλο εργασιών και EBITDA που ανέρχονται σε 6,3 δισ. ευρώ και 823 εκ. ευρώ αντιστοίχως και απασχολεί περισσότερους από 5.442 άμεσους και έμμεσους εργαζόμενους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επικεντρωμένη στην αειφορία, έχει θέσει ως στόχο τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO2) κατά τουλάχιστον 30% έως το 2030 και να επιτύχει ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα στο σύνολο της επιχειρηματικής της δραστηριότητας μέχρι το 2050, βάσει των δεικτών επίδοσης ESG για το Περιβάλλον, την Κοινωνία και την Διακυβέρνηση.
www.mytilineos.com | Facebook | Twitter | YouTube | LinkedIn

Αν δε θέλετε να λαμβάνετε πλέον Δελτία Τύπου και ενημερώσεις από την MYTILINEOS, κάντε κλικ εδώ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved