Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γνωστός 34χρονος raper Mad Clip

POP UP TEAM
/
2 Σεπτεμβρίου, 2021

Ο γνωστός ράπερ Mad Clip, κατά κόσμον Πίτερ Αναστασόπουλος, έπεσε θύμα τροχαίου όταν το αυτοκίνητό του εξετράπη της πορείας του και χτύπησε σε κολώνα.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος τραγουδιστής επέστρεφε από γάμο στον οποίο είχε παρευρεθεί όταν το αυτοκίνητό του, μάρκας Porsche ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα και εν συνεχεία σε δέντρο.

Στο αυτοκίνητο δεν επέβαινε άλλο άτομο, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου ατο δυστύχημα.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να υποστεί τεράστια παραμόρφωση και ο οδηγός να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειασθούν περίπου δύο ώρες οι Πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν. Ο 34χρονος διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση και σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκε αργότερα στον Ευαγγελισμό όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η πυροσβεστική με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα οπού και απεγκλώβισαν τον οδηγό χωρίς τις αισθήσεις του.

Ποιος ήταν ο Mad Clip

Ο Mad Clip ή αλλιώς Πίτερ Αναστασόπουλος γεννήθηκε το 1986 στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς. Από αρκετά μικρή ηλικία επισκεπτόταν την Ελλάδα, όπου και μετακόμισε μόνιμα το 1999 σε ηλικία 13 ετών μετά το διαζύγιο των γονιών του.

Με τη μουσική ασχολήθηκε από αρκετά νεαρή ηλικία ενώ η μεγάλη του επιτυχία ήρθε προ μερικών ετών. Γρήγορα το όνομά του έγινε γνωστό στη σκηνή της trap και όλοι οι συνάδελφοί του μιλούσαν για ένα άτομο με πείσμα και θέληση να εργαστεί. Επρόκειτο για έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της trap σκηνής με τεράστιες επιτυχίες και συνεργασίες τα τελευταία χρόνια. Δισκογραφικά συνεργαζόταν με την Capital Music, η οποία και τον ανέδειξε ενώ διατηρούσε προσωπικές φιλίες με τους Light, Skive, Toquel, Snik, FY και άλλα μεγάλα ονόματα της trap σκηνής.

Έχει βγάλει 3 άλμπουμ , το «Super trapper», «O Amerikanos LP» και το «Super Trapper 2» ενώ τα δημοφιλέστερα τραγούδια του στις πλατφόρμες YouTube και Spotify είναι το «Kotera», «Baby», «Dealer» και «Hustla».

Είχε τιμηθεί με αρκετά βραβεία στα Mad Awards ενώ οι live συναυλίες που έκανε ήταν πάντα sold out. Εκτός των συνεργατών και φίλων του, ο Mad Clip είχε συνεργαστεί με τις Ζόζεφιν και Ελένη Φουρέιρα σε τραγούδια που έγιναν μεγάλα hit.

http://youtu.be/yX_jATBB434

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved