Alec Baldwin: Mιλάει για πρώτη φορά μετά τον μοιραίο πυροβολισμό της Halyna Hutchins

POP UP TEAM
/
5 Νοεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

“Η Halyna ήταν φίλη μου”, δήλωσε ο ηθοποιός!

Ο Alec Baldwin μίλησε δημόσια για πρώτη φορά μετά το ατυχές περιστατικό με τους πυροβολισμούς στα γυρίσματα της νέας ταινίας με τίτλο “Rust”, όπου θα πρωταγωνιστούσε, και είχε ως αποτελέσματα τον θάνατο της κινηματογραφίστριας Halyna Hutchins.

Ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός, προχώρησε σε δηλώσεις για τον αιφνίδιο θάνατο της Hutchins σε ένα βίντεο που κοινοποίησε το TMZ.

“Ήταν φίλη μου”, ακούγεται να λέει ο Baldwin. “Την ημέρα που έφτασα στη Santa Fe για να ξεκινήσω τα γυρίσματα, την πήγα για δείπνο με τον Joel [Souza], τον σκηνοθέτη. Ήμασταν μια πολύ, πολύ καλή ομάδα, που γυρίζαμε μαζί μια ταινία και μετά συνέβη αυτό το φρικτό γεγονός”, συμπλήρωσε. Ο χολιγουντιανός ηθοποιός τόνισε πως το τελευταίο διάστημα βρίσκεται πολύ κοντά με την οικογένεια της Hutchins, τον σύζυγό της, Matthew Hutchins και τον 9χρόνο γιό τους, Andros. “Εγώ και η σύζυγός μου είμαστε σε συνεχή επαφή μαζί τους γιατί ανησυχούμε πολύ για αυτή την οικογένειά και το παιδί”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο Alec Baldwin εξέφρασε επίσης την υποστήριξή του, προκειμένου να υπάρξει σχετική μεταρρύθμιση για την χρήση πυροβόλων όπλων σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, μετά το περιστατικό που ώθησε το Hollywood να αναλάβει δράση. “Η προσπάθεια περιορισμού της χρήσης πυροβόλων όπλων στα κινηματογραφικά πλατό είναι κάτι που με ενδιαφέρει εξαιρετικά. Αυτό δεν το αποφασίζω εγώ. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι δεν είμαι ειδικός σε αυτόν τον τομέα. Έτσι, ό,τι κι αν αποφασίσουν οι άλλοι πως είναι ο καλύτερος τρόπος για την προστασία της ασφάλειας των ανθρώπων στα κινηματογραφικά πλατό, είμαι υπέρ και θα συνεργαστώ με όποιον τρόπο μπορώ”, τόνισε ο ηθοποιός.

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετές μέρες μετά το τραγικό περιστατικό ώστε ο Baldwin να μιλήσει δημόσια για το τι ακριβώς συνέβη, αφού όπως ξεκαθάρισε και ο ίδιος με μια ανάρτησή του στο Twitter, βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. “Δεν υπάρχουν λόγια για να μεταφέρω το σοκ και τη θλίψη μου για το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή της Halyna Hutchins, συζύγου, μητέρας και συναδέλφου την οποία θαύμαζα βαθιά. Συνεργάζομαι πλήρως με την αστυνομία στην έρευνά της για να διαπιστωθεί πώς συνέβη αυτή η τραγωδία και είμαι σε επαφή με τον σύζυγό της, προσφέροντας την υποστήριξή μου σε αυτόν και την οικογένειά του. Η καρδιά μου είναι ραγισμένη για τον σύζυγό της, τον γιο τους και όλους όσους γνώριζαν και αγάπησα τη Halyna”, έγραψε στην δημοσίευση.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved