Κουέντιν Ταραντίνο: Ανοίγει ξανά τον θρυλικό κινηματογράφο Vista Theatre

©Instagram/tarantinoxx
POP UP TEAM
/
8 Νοεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

O κινηματογράφος Vista Theatre του Κουέντιν Ταραντίνο στο Λος Φελίζ, στο Λος Άντζελες θα ανοίξει ξανά τις πύλες του με ειδική προβολή της ταινίας του «True Romance» του Αμερικανού σκηνοθέτη και στη συνέχεια του φιλμ τρόμου «Thanksgiving» του Ιλάι Ροθ.

«Ο Κουέντιν ουσιαστικά διατήρησε το αμφιθέατρο – είναι άθικτο, ο κινηματογράφος έχει ανακαινιστεί» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Vista Theatre, Λανς Άλσπο.

Στο Vista Theatre, που λειτούργησε πρώτη φορά το 1923 με εσωτερική αιγυπτιακή διακόσμηση, ιδιαίτερα δημοφιλή τη δεκαετία του 1920 γίνονταν εργασίες ανακαίνισης από τότε που οι κινηματογραφικές αίθουσες έκλεισαν στην αρχή της πανδημίας της Covid-19.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο αποκάλυψε την αγορά του κινηματογράφου 400 θέσεων στο podcast του Dax Shepherd, λέγοντας τότε ότι, σε αντίθεση με τον άλλο κινηματογράφο του, New Beverly Cinema του, θα προβάλλει κυρίως ταινίες πρώτης προβολής. «Τα επόμενα 100 χρόνια συνεχίζονται στις 17 Νοεμβρίου!» είναι η υπόσχεση που έχει δημοσιευθεί στον ιστότοπο του Vista Theatre.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved