Θεσσαλονίκη: Η πεθερά πυροβόλησε και σκότωσε τη νύφη της στο ζαχαροπλαστείο.

POP UP TEAM
/
15 Δεκεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

 Νέες πληροφορίες για την υπόθεση δολοφονίας της 53χρονης γυναίκας από πυροβολισμούς σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης καθώς οι δύο γυναίκες είχαν συγγενική σχέση. 

Όπως μετέδωσε το GRTimes, νεκρή από τα «χέρια» της ίδιας της πεθεράς της, που την πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τρεις φορές, έπεσε η 53χρονη.

Τα κίνητρα της δολοφονίας, που έχουν συγκλονίσει το μικρό χωριό του δήμου Βόλβης της Θεσσαλονίκης, παραμένουν άγνωστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, η ΕΛ.ΑΣ. έχει επιβεβαιώσει τη συγγενική σχέση μεταξύ των δύο γυναικών, καθώς η δράστιδα φέρεται να είναι η πεθερά και το θύμα η νύφη, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της δράστιδος.

Η 55χρονη κατέληξε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, λίγο μετά από τη μεταφορά της.

Σε επίσημη ανακοίνωσή της πριν από λίγα λεπτά, η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει μεταξύ άλλων πως «Πρωινές ώρες σήμερα (13-12-2021), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Νέας Μαδύτου, γυναίκα έβαλε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος 55χρονης ημεδαπής, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της». 

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Όπως δήλωσε ο αδελφός του θύματος, Γιώργος Φουντούνας, η αδερφή του πήγαινε να πάρει ψωμί από το ζαχαροπλαστείο, που βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο υγείας, όταν εκείνη τη στιγμή ένα άτομο που κατέβηκε από αυτοκίνητο πυροβόλησε εναντίον της με καραμπίνα τουλάχιστον τρεις φορές, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει. Όπως είπε ο ίδιος ενημερώθηκε πως κατά την διακομιδή της στο νοσοκομείο άφησε την τελευταία της πνοή.

Η γυναίκα φέρεται να είχε καταγωγή από τα Τρίκαλα, ενώ τον τελευταίο περίπου ενάμιση μήνα ζούσε στη Νέα Μάδυτο στο σπίτι του αδελφού της.

Ο κ. Φουντούνας νέφερε ωστόσο ότι πριν από λίγο καιρό η 53χρονη είχε χωρίσει με τον πρώην άντρα της επειδή είχαν κάποιες διαφορές.

http://youtu.be/IXGA6RQTHjc

Γιώργος Φουντούνας αδελφός θύματος

Σύμφωνα με κάτοικο του χωριού τις τελευταίες ημέρες είχε κάνει την εμφάνισή του ένα αυτοκίνητο που έκανε γύρες στο χωριό ενδεχομένως αναζητώντας την 53χρονη.

http://youtu.be/WYULVn-sEQs

Κάτοικος Νέας Μαδύτου

Όπως δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της κοινότητας Νέας Μαδύτου, Επαμεινώνδας Όχονος, το χωριό είναι γενικώς φιλήσυχο ωστόσο το τελευταίο διάστημα εγκαταστάθηκαν σε αυτό κάποιες οικογένειες Ρομά. Ο ίδιος ανέφερε ότι οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του εγκλήματος.

http://youtu.be/dc5PSoMS6-8

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved