Ρόδος: Μαθήτρια «σάρωσε» στις Πανελλήνιες με 19.625 μόρια

Κωνσταντίνα Γιαντσίδη © rodiaki
POP UP TEAM
/
29 Ιουνίου, 2022

Μαθήτρια από τη Ρόδο συγκέντρωσε 19.625 μόρια και ετοιμάζεται για Ιατρική.

Περήφανη «πρωτιά» σε πανελλαδικό επίπεδο, κατάφερε να πετύχει σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ, η Ροδίτισσα μαθήτρια Κωνσταντίνα Γιαντσίδη του Γεωργίου, συγκεντρώνοντας 19.625 μόρια, βαθμολογία που της δίνει επάξια υψηλότατη θέση (ενδεχομέως και πρωτιά σε ολόκληρη τη χώρα) αλλά ταυτόχρονα  και το εισιτήριο να μπει στην Ιατρική Σχολή.

Η μαθήτρια του Λυκείου Αφάντου κατάφερε να επιτύχει τις εξής βαθμολογίες: Χημεία 20, Φυσική 20 Βιολογία 19,8 και έκθεση 18,6.

Μιλώντας πριν απο λίγο στη ΡΟΔΙΑΚΗ η Κωνσταντίνα, επισήμανε ότι «Η φετινή χρονιά απαιτούσε επίπονη προσπάθεια και προσήλωση στο στόχο. Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί οι κόποι μου δικαιώθηκαν. Συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά για τον αγώνα τους!».

Σημειώνεται ότι κατά πάσα πιθανότητα ενδέχεται να είναι η πρώτη των πρώτων σε όλη τη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κουρός Ντουρμοχαμαντί Μπαγκί, μαθητής του Πρότυπου Λυκείου Μυτιλήνης και πρόσφυγας από το Ιράν, αρίστευσε στις Πανελλήνιες εξετάσεις με μέσο όρο 18,25.

Ο Κουρός έφτασε στη Μυτιλήνη τρία χρόνια πριν μέσα σε μία βάρκα μαζί με τους γονείς του και παρά τις δυσκολίες μπόρεσε και πέρασε όλα τα εμπόδια που του παρουσιάστηκαν βγαίνοντας δεύτερος στην θετική κατεύθυνση στο σχολείο του. 

Συγκεκριμένα, έγραψε 20 στα Μαθηματικά, 20 στη Φυσική, 19,5 στη Χημεία και 13,5 στην Έκθεση.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved