1923: ο Harrison Ford και η Helen Mirren μαζί στην μάχη στο τρέιλερ του νέου Yellowstone

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
30 Νοεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Πρεμιέρα στο Paramount+ τον Δεκέμβριο.

Η Helen Mirren και ο Harrison Ford έκαναν το βήμα και μπήκαν και αυτοί στο σύμπαν του Yellowstone. Το streaming κανάλι Paramount+ ανακοίνωσε ότι οι δύο διάσημοι ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν στο τελευταίο prequel του νεογουέστερν Yellowstone. Με τίτλο 1923, η σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο Paramount+.

Με την βοήθεια του συνδημιουργού του Yellowstone, Taylor Sheridan, το 1923 ακολουθεί την οικογένεια Dutton κατά την περίοδο της επέκτασης προς τα δυτικά εν μέσω της ποτοαπαγόρευσης και της οικονομικής ύφεσης, όπου οι πανδημίες και οι ξηρασίες είναι κάτι συνηθισμένο. Συν όλα τα προβλήματά τους, η οικογένεια Dutton αντιμετωπίζει την απειλή πολέμου με έναν αδίστακτο κτηνοτρόφο.

Το 1923 θα αποτελείται από δύο σεζόν οκτώ επεισοδίων. Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Darren Mann, Michelle Randolph, James Badge Dale, Marley Shelton, Brian Geraghty, Aminah Nieves και Jerome Flynn.

Είναι η συνέχεια του 1883 από τον Taylor Sheridan με πρωταγωνιστές τους Sam Elliott, Tim McGraw και Faith Hill, το οποίο αφηγείται την ιστορία του πώς οι Duttons κατέκτησαν τη γη της Μοντάνα που μετονομάστηκε σε Yellowstone Ranch. Εν τω μεταξύ, το Yellowstone υπό τον Kevin Costner έκανε το ντεμπούτο του το 2018 και μόλις επέστρεψε για την πέμπτη σεζόν του.

Το 1923 ορίσθηκε να κυκλοφορήσει σε σειρά τον Φεβρουάριο, ως μέρος της πενταετούς συμφωνίας του Sheridan με την Paramount, η οποία έχει κυκλοφορήσει επίσης το Mayor of Kingstown, το Tulsa King με τον Sylvester Stallone και το 1883.

Ο τελευταίος ουσιαστικός τηλεοπτικός ρόλος της Mirren ήταν στο ρόλο της Μεγάλη Αικατερίνης στην ομώνυμη σειρά του HBO του 2019, αν και έχει εμφανιστεί στη σειρά Solos της Amazon και δανείζει την φωνή της σε έναν χαρακτήρα από το Human Resources. Οι επερχόμενες ταινίες της περιλαμβάνουν το πολεμικό δράμα White Bird: A Wonder Story και το Shazam! Fury of the Gods.

Εν τω μεταξύ, το 1923 θα είναι ο δεύτερος συνεχόμενος τηλεοπτικός ρόλος για τον Harrison Ford μετά το Shrinking, την κωμωδία της Apple TV+ από τον συνδημιουργό του Ted Lasso, Bill Lawrence, και τον συγγραφέα Brett Goldstein. Το Indiana Jones 5 είναι επί του παρόντος προγραμματισμένο για κυκλοφορία στις 30 Ιουνίου 2023,  λίγες μέρες πριν τα 81α γενέθλιά του.

http://www.youtube.com/watch?v=IYMeik_nmUA

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved