Ο Elon Musk επιβεβαιώνει την αύξηση του ορίου χαρακτήρων του Twitter στους 4.000

Wikimedia Commons / NASA Bill Ingalls
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
14 Δεκεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Elon Musk, επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει να αυξήσει το όριο χαρακτήρων για tweets από μόλις 280 σε 4.000.

Την Κυριακή, ένας χρήστης του Twitter ρώτησε τον Elon Musk αν είναι αλήθεια ότι η εταιρεία σχεδιάζει να αυξήσει το όριο χαρακτήρων «από 280 σε 4000».
«Ναι», απάντησε ο Elon Musk.

Η κίνηση θα σηματοδοτήσει μια δραματική αλλαγή στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης microblogging, η οποία έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα από τότε που εξαγοράστηκε από τον Musk για 44 δισεκατομμύρια δολάρια. Η τελευταία φορά που άλλαξε το όριο χαρακτήρων ήταν το 2017, όταν η εταιρεία το ανέβασε από 140 σε 280.

Η απάντηση του Elon Musk έρχεται τη στιγμή που έκανε μια εμφάνιση έκπληξη στο πρόσφατο stand-up show του Dave Chappelle στο Σαν Φρανσίσκο, όπου μέρος του κοινού τον υποδέχτηκε με αποδοκιμασίες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη σκηνή, ο Elon Musk στεκόταν αμήχανα με τα χέρια στις τσέπες, ενώ ο Chappelle αστειεύτηκε για όλους τους υπαλλήλους του Twitter που ο Musk απέλυσε από τότε που ανέλαβε την εταιρεία.

Την Κυριακή, το Twitter κυκλοφόρησε εκ νέου τη δυνατότητα επαλήθευσης επί πληρωμή, το Twitter Blue, το οποίο έχει λάβει αρνητικές κριτικές. Για 8 δολάρια το μήνα – ή 11 μέσω της εφαρμογής για συσκευές Apple – το Twitter του Musk προσφέρει στους συνδρομητές ένα μπλε check το οποίο δεν εξυπηρετεί ουσιαστικά κανέναν πραγματικό σκοπό, μαζί με ένα edit button καθώς και λιγότερες διαφημίσεις.

Οι χρήστες που εγγράφονται σε αυτή την υπηρεσία θα μπορούν να δημοσιεύουν τα tweets τους με προτεραιότητα σε σχέση με τους χρήστες που δεν πληρώνουν και θα μπορούν επίσης να έχουν βίντεο υψηλότερης ποιότητας και μεγαλύτερης διάρκειας.

Το Twitter Blue κυκλοφόρησε αρχικά τον Νοέμβριο, αλλά αποσύρθηκε γρήγορα αφού ήταν σαφές ότι η εταιρεία δεν είχε καλοσκεφτεί την ιδέα. Πολλοί επαληθευμένοι λογαριασμοί παρουσιάζονταν ως λογαριασμοί από celebrities όταν το Twitter Blue ενεργοποιήθηκε για πρώτη φορά, συμπεριλαμβανομένου ενός χρήστη που προσποιήθηκε ότι ήταν ο μπασκετμπολίστας του NBA, LeBron James και ζητούσε μεταγραφή από τους LA Lakers.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved