Η Gigi Hadid κάνει ψυχοθεραπεία με σκοπό να ξεπεράσει και να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες του μόντελινγκ.

©Creative Commons Attribution
POP UP TEAM
/
17 Φεβρουαρίου, 2023

Η Gigi Hadid μίλησε για τη φήμη και τη δημοσιότητα σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Elle», όπου εμφανίζεται στο εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου.  Άρχισε να δακρύζει στο ερώτημα «τι δεν θα μπορούσε να γνωρίζει ο κόσμος γι’ αυτήν, ενώ παρακολουθούσε posts στα social media.

«Συγκινούμαι όταν το σκέφτομαι», απάντησε η Hadid. «Νομίζω ότι είμαι κάποια που πρέπει να τη ζήσεις από κοντά. Δεν είναι δύσκολο. Αυτό δεν είναι παράπονο. Είναι περισσότερο ότι στη δουλειά μου, έχουν να κάνουν όλα με στιγμιότυπα».

Η Gigi αποκάλυψε ότι και αυτή, αλλά και η αδερφή της, Bella Hadid, κάνουν ψυχοθεραπεία, με σκοπό να ξεπεράσουν και να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες του μόντελινγκ. Μιλώντας στο «Elle», το super model είπε ότι μια διάσημη φίλη της της έδωσε την καλύτερη συμβουλή: Να αγνοεί τους αρνητικούς τίτλους.

 




 

«Η Σερένα Γουίλιαμς μου είπε κάποτε: “Τίποτα δεν μένει στον Τύπο περισσότερο από τρεις εβδομάδες”», ανέφερε η Gigi Hadid. «Μπορείς να νιώθεις ότι η ζωή σου τελειώνει, αλλά αν πρόκειται για λάθος, τότε θα περάσει. Νομίζω ότι το θέμα είναι να μην παίρνεις τον εαυτό σου τόσο σοβαρά και να σκέφτεσαι: ‘Όταν θα είμαι στο νεκροκρέβατο μου, δεν θα θυμάμαι εκείνη τη μία αμήχανη συνέντευξη από τότε που ήμουν 19 ετών’’».

Τον Σεπτέμβριο του 2020, η Hadid καλωσόρισε το πρώτο της παιδί, την κόρη Khai, με τον πρώην τραγουδιστή των «One Direction», Zayn Malik. Σε συνέντευξή της στο «Entertainment Tonight» τον Οκτώβριο, η μητέρα της Hadid, Yolanda, επέμεινε ότι η Khai είναι «μετενσάρκωση» της δικής της μητέρας, Ans van den Herik, η οποία πέθανε το 2019.

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved