Αστυνομία στο σπίτι της Rihanna, όταν άγνωστος εισέβαλε για να κάνει πρόταση γάμου

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
26 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Το σπίτι της Rihanna γέμισε με αστυνομικούς και περιπολικά, όταν ένας άγνωστος άνδρας εμφανίστηκε στην οικία της με σκοπό να την ζητήσει σε γάμο.

Σύμφωνα με το TMZ, πηγές από την αστυνομία δήλωσαν ότι ο άνδρας, ο οποίος ταξίδεψε από τη Νότια Καρολίνα στο Λος Άντζελες, εμφανίσθηκε στο σπίτι της Rihanna την Πέμπτη, όπου αμέσως τον υποδέχτηκε η ασφάλεια της.

Οι πηγές λένε ότι ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι ήταν εκεί για να κάνει πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια και η ομάδα της Rihanna κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, έβαλαν χειροπέδες στον άνδρα, τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και αυτός μετά από επιτόπια ανάκριση, ομολόγησε τις προθέσεις του.

Μετά από έναν πρωταρχικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας, ντυμένος με κόκκινη κουκούλα Nike, δεν είχε παραβιάσει κανέναν νόμο, καθώς είχε καταφέρει να φθάσει μόλις μέχρι την είσοδο του σπιτιού, χωρίς να καταφέρει να μπει στο εσωτερικό. Το περιστατικό είχε ευτυχώς αίσιο τέλος χωρίς να προκληθεί κάποιο ευτράπελο και στην συνέχεια ο άνδρας του οποίου τα στοιχεία δεν έγιναν γνωστά του ζητήθηκε να φύγει. Είναι άγνωστο αν η Rihanna, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον ράπερ A$AP Rocky, ήταν στο σπίτι τη στιγμή της αναταραχής.

Ένα παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και παλιότερα. Ήταν πίσω στο 2018, όταν ένας 26χρονος, με το όνομα Eduardo Leon συνελήφθη μέσα στο σπίτι της Rihanna στην περιοχή του L.A. Ο Leon φέρεται να ήταν μέσα στο σπίτι για τουλάχιστον μια μέρα, ενώ η Rihanna ήταν εκτός πόλης, πριν τον ανακαλύψουν. Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν εκεί για να κάνει σεξ με την τραγουδίστρια.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved