Ο Hugh Jackman υποβλήθηκε σε βιοψία δέρματος και προτρέπει τους θαυμαστές του να φορούν αντιηλιακό

©CreativeCommonsAttribution
BETH TSALIKI
/
4 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Hugh Jackman προέτρεψε τους θαυμαστές του να φορούν αντηλιακό όταν αποκάλυψε ότι πρόσφατα υποβλήθηκε δύο φορές σε βιοψία δέρματος και ο γιατρός του παρατήρησε κάποια «παράξενα στοιχεία» στο δέρμα του.

Φορώντας έναν επίδεσμο στη μύτη, ο Τζάκμαν μοιράστηκε τη νέα του περιπέτεια σε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προέτρεψε τους θαυμαστές του να προστατεύουν το δέρμα τους από τον ήλιο.

 

«Γεια σας παιδιά. Ήθελα να το ακούσετε από εμένα», είπε ξεκινώντας το βίντεο ο ηθοποιός. «Μόλις έκανα δύο βιοψίες…Θα μάθω σε δύο ή τρεις μέρες. Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι ο βασικοκυτταρικός καρκίνος είναι ο λιγότερο επικίνδυνος από όλους τους άλλους, αλλά όχι λιγότερο σοβαρός».

Η περιπέτεια του Αυστραλού ηθοποιού με τον καρκίνο του δέρματος έχει ξεκινήσει από το 2013 και έχει υποβληθεί σε αρκετές επεμβάσεις.

Ωστόσο, σύμφωνα με συνέντευξη που είχε δώσει ο ηθοποιός το 2015 στο ABC News, το πρόβλημα κάνει την εμφάνισή του πριν από 25 χρόνια, όταν ο νεαρός Hugh έπαιζε κάτω από τον καυτό αυστραλιανό ήλιο, χωρίς να φοράει αντιηλιακό. 

Ο 52χρονος Jackman ευχαρίστησε τους θαυμαστές για τo ενδιαφέρον τους και τους διαβεβαίωσε ότι δεν χρειάζεται να αγχώνονται, υποσχόμενος ότι θα τους κρατάει ενήμερους σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.  

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved