Ο Arnold Schwarzenegger παίρνει φτυάρι και πίσσα και κάνει το καθήκον του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
13 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Arnold Schwarzenegger έχει βαρεθεί τις λακκούβες του Λος Άντζελες, όπως και άλλοι κάτοικοι της πόλης και επέλεξε να κάνει κάτι γι’ αυτό.

Ο ηθοποιός του Terminator – και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, για την περίπτωση που κάποιος δεν το θυμάται – έπιασε φτυάρι, φόρτωσε πίσσα και ξεκίνησε να γεμίζει μια μεγάλη λακκούβα στη γειτονιά Brentwood του Λος Άντζελες, όπως δημοσίευσε σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Twitter.

«Σήμερα, αφού όλη η γειτονιά έχει αναστατωθεί για αυτή τη γιγαντιαία λακκούβα που προκαλεί ζημίες σε αυτοκίνητα και ποδήλατα εδώ και εβδομάδες, έφθασα με την ομάδα μου και τη διόρθωσα», έγραψε στο Twitter. «Πάντα λέω, ας μην παραπονιόμαστε, ας κάνουμε κάτι για αυτό. Ορίστε».

«Αρκετά αιτήματα προς το Τμήμα Δημοσίων Έργων υποβλήθηκαν από κατοίκους του Brentwood για επισκευή των δρόμων στην περιοχή, μετά τις χειμερινές καταιγίδες που επιδείνωσαν τις ρωγμές και τις λακκούβες», είπε ο εκπρόσωπος του Arnold Schwarzenegger, Daniel Ketchell στο Associated Press.

«Πρέπει να το κάνεις μόνος σου», λέει ο Arnold σε έναν περαστικό που τον ευχαριστεί στο βίντεο του Twitter. «Αυτό είναι τρελό. Τρεις εβδομάδες περίμενα να κλείσει αυτή η τρύπα», τόνισε.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων δεν έχει ακόμη σχολιάσει, εάν η συγκεκριμένη λακκούβα που γέμισε ο Schwarzenegger ήταν προγραμματισμένη για επισκευή ή όχι. Είναι ένα από τα 19.692 αιτήματα που έχουν κάνει οι κάτοικοι από τις 30 Δεκεμβρίου. Αξιωματούχοι της πόλης είπαν στο Associated Press ότι έως τις 6 Απριλίου, τουλάχιστον 17.549 από αυτές τις λακκούβες έχουν πραγματικά γεμίσει.

Ο Schwarzenegger θα εμφανιστεί σύντομα στον πρώτο του κανονικό τηλεοπτικό ρόλο σε μια νέα κατασκοπευτική σειρά του Netflix (Fubar), όπου θα υποδύεται έναν συνταξιούχο πράκτορα της CIA, που αναγκάζετε να επιστρέψει στην δράση.

http://www.youtube.com/watch?v=aYedxZ6rZHo

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved