Η εν διαστάσει σύζυγος του Kevin Costner αρνείται να φύγει από το σπίτι του, εν μέσω διαζυγίου

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
14 Ιουνίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Kevin Costner φέρεται να ζήτησε δικαστική βοήθεια για να μπορέσει να διώξει νόμιμα την εν διαστάσει σύζυγό του, Christine Baumgartner, από το κοινό τους σπίτι εν μέσω διαζυγίου.

Σύμφωνα με έγγραφα που εξασφάλισε το TMZ, ο σταρ του «Yellowstone» ισχυρίστηκε ότι το πρώην μοντέλο αρνείται να εγκαταλείψει την συζυγική εστία – παρά το προγαμιαίο συμβόλαιο τους που αναφέρει λεπτομερώς ότι είχε 30 ημέρες για να φύγει από το σπίτι τους, μετά την υποβολή διαζυγίου την 1η Μαΐου.

Ο 68χρονος Kevin Costner ισχυρίστηκε περαιτέρω, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ότι η Christine Baumgartner χρησιμοποιεί τη θέση της ως μοχλό πίεσης για να κάνει τον ηθοποιό του «Bodyguard» να συμφωνήσει στις «διάφορες οικονομικές απαιτήσεις» της.

Ο Kevin Costner φέρεται να έχει ήδη δώσει στον 49χρονη Christine Baumgartner, πάνω από 1,2 εκατομμύρια δολάρια για τις προγαμιαίες υποχρεώσεις του, ισχυριζόμενος ότι είναι υπεραρκετά για να βρει κάπου αλλού να ζήσει.

Σύμφωνα με το TMZ, στα έγγραφα του δικαστηρίου ο Costner ισχυρίστηκε ότι είναι πρόθυμος να «συνεισφέρει ως μέρος των υποχρεώσεών του για τη διατροφή των παιδιών του 30.000 δολάρια το μήνα και είναι πρόθυμος να προκαταβάλει άλλα 10.000 για τα έξοδα μετακόμισής της».

Τον περασμένο μήνα, η Baumgartner υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μετά από 18 χρόνια γάμου, επικαλούμενη «ασυμβίβαστες διαφορές». Στην κατάθεσή της, η σχεδιάστρια τσαντών και πρώην μοντέλο, ζήτησε την κοινή επιμέλεια των τριών έφηβων παιδιών τους. Ωστόσο, δεν ζήτησε κανένα είδος οικονομικής υποστήριξης.

Ο Kevin Costner απάντησε στην έκκλησή της την επόμενη μέρα, ζητώντας την κοινή επιμέλεια των παιδιών. Σύμφωνα με την εφημερίδα Page Six, ο Kevin Costner έμεινε «έκπληκτος» από την απόφαση της συζύγου του να καταθέσει αίτηση διαζυγίου. Αν και υπήρχαν υποψίες απιστίας για τον ηθοποιό, ένας μακροχρόνιος φίλος του είπε στην εφημερίδα: «Δεν ήταν αυτό το αίτιο του διαζυγίου».

Πηγή κοντά στην οικογένεια είπε στο περιοδικό People, ότι η Baumgartner ήταν «δυστυχισμένη» με το φορτωμένο πρόγραμμα του συζύγου της. «Η Christine Baumgartner θέλει να περνούν μαζί και οικογενειακά στο σπίτι τους στη Σάντα Μπάρμπαρα», είπε η πηγή. «Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ο Kevin δεν είναι κοντά της. Η απουσία του ήταν πολύ δύσκολη για εκείνη».

Η Christine Baumgartner και ο Kevin Costner άρχισαν να βγαίνουν μαζί το 1999, λίγο μετά τον χωρισμό του με την ηθοποιό Bridget Rooney, με την οποία έχει έναν γιο, τον 27χρονο Liam. Ο Costner και η Baumgartner συνιδρύτρια της εταιρίας κατασκευής γυναικείων τσαντών, Cat Bag Couture χώρισαν προσωρινά το 2003, ενώθηκαν ξανά τον επόμενο χρόνο και τελικά παντρεύτηκαν στο Aspen το 2004. Ο Kevin Costner ήταν επίσης στο παρελθόν παντρεμένος με τη Cindy Costner με την οποία χώρισε το 2004 και έχει μαζί της τρία παιδιά.

http://www.youtube.com/watch?v=X9mBwwYw5mk

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved