Η τελευταία ταινία της Carrie Fisher επιτέλους πήρε το πράσινο φως και θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες

Wikimedia Commons / Gage Skidmore
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
15 Ιουνίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η τελευταία ταινία της θρυλικής Αμερικανίδας ηθοποιού Carrie Fisher, αποκτά επιτέλους επίσημη κυκλοφορία.

Η Fisher, η οποία πέθανε το 2016, γύριζε πολλά διαφορετικά έργα τη στιγμή του θανάτου της. Η ταινία φαντασίας σε σκηνοθεσία του Vlad Marsavin, «Wonderwell» είναι η τελευταία που έχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας μετά από χρόνια προβλημάτων στην παραγωγή.

«Το ταξίδι που κάναμε ως κινηματογραφιστές με αυτήν την ταινία, ήταν τόσο επικίνδυνο όσο αυτό της ίδιας της ταινίας», εξήγησε ο Marsavin για το μεγάλο διάστημα που χρειάστηκε για να ολοκληρωθεί. «Από το γύρισμα μέχρι την προβολή μας πήρε επτά χρόνια».

«Τα οπτικά εφέ σε μια ταινία αυτού του μεγέθους χρειάζονται χρόνο, αλλά μας εμπόδισαν σε μεγάλο βαθμό τα lockdown και φυσικά ο θάνατος της υπέροχης Carrie Fisher μας», πρόσθεσε. «Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να μοιραστείτε τις μαγικές στιγμές της στην οθόνη ως Hazel».

Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσει επίσης η ποπ τραγουδίστρια Rita Ora. Η ταινία περιγράφετε ως «ένα παραμύθι ενηλικίωσης που διαδραματίζεται ανάμεσα στη σύγχρονη Ιταλία και σε ένα φανταστικό βασίλειο στο υπερπέραν». Η ταινία ακολουθεί τη Violet, «ένα αφελές και περίεργο 12χρονο κορίτσι, σε ένα συναρπαστικό ταξίδι που μεταμορφώνει τον κόσμο της για πάντα».

«Η Carrie ήταν γεμάτη ενέργεια κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και μάλιστα γιόρτασε τα 60α γενέθλιά της μαζί μας στην Ιταλία, όπου γυρίσαμε την ταινία», πρόσθεσε ο Marsavin. «Μετά από ένα νυχτερινό γύρισμα, το οποίο κράτησε μέχρι τις 2 το πρωί, κάλεσε όλη την ομάδα να γιορτάσει μαζί της και το πάρτι κατέληξε να κλείσει από την αστυνομία επειδή το έκρινε πολύ δυνατό. Η απώλειά της ήταν πολύ συγκινητική για όλη την ομάδα».

Το «Wonderwell» θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 23 Ιουνίου.

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved