Tom Hanks-Rita Wilson: Τα «μυστικά» για να είσαι καλός παππούς και γιαγιά

©instagram/ritawilson
POP UP TEAM
/
15 Ιουνίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Το «κλειδί» για να πετύχεις στα παιδιά, είναι να συμμετέχεις στις ίδιες δραστηριότητες που απολαμβάνουν εκείνα, σύμφωνα με τους περίφανους παππούδες Tom Hanks και Rita Wilson.

 

«Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αγαπάς αυτά τα μικρά ‘’παλιόπαιδα’’ και είναι καλύτερα από την τηλεόραση», δήλωσε ο 66χρονος Τομ Χανκς στο Entertainment Tonight.

Το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο από το 1988, έχει δύο παιδιά.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός μοιράζεται επίσης δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του με την ηθοποιό Σαμάνθα Λιου. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 1978 έως το 1987. Η Λιου πέθανε το 2002 από καρκίνο.

 

Μιλώντας για τη ζωή της ως γιαγιά, η Γουίλσον ανέφερε ότι περνάει αρκετό χρόνο με τα εγγόνια της. «Πρέπει να ανεβαίνεις στο τραμπολίνο μαζί τους, πρέπει να μπαίνεις στην πισίνα μαζί τους, πρέπει να πηγαίνεις στο γήπεδο του τένις, πρέπει να κάνεις όλα τα αθλήματα», δήλωσε η ίδια και πρόσθεσε: «Απλά, πρέπει να κάνεις παρέα μαζί τους». 

Ο Τομ Χανκς αστειεύτηκε ότι ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσει την καλή πλευρά των εγγονών του είναι να «φτιάξει τα μακαρόνια με τυρί τους τέλεια».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved