Για τρίτη μέρα στην Κάρπαθο ο Tom Hanks και η Rita Wilson

©Instagram/ tomhanks
POP UP TEAM
/
28 Αυγούστου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Στην Κάρπαθο συνεχίζει τις διακοπές του για τρίτη μέρα ο δημοφιλής ηθοποιός του Χόλιγουντ Τομ χανκς με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον.

Από προχθές βρίσκεται στο Διαφάνι Καρπάθου με το σκάφος του «Μαργαρίτα». Μάλιστα, μετέβησαν στην Όλυμπο για να απολαύσουν το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

Εκεί επισκέφθηκαν τον εν λειτουργία παραδοσιακό ανεμόμυλο όπου τους έδειξαν πως ακόμη και σήμερα οι ντόπιοι που καλλιεργούν σιτηρά αλέθουν εκεί το αλευρά τους.

Παράλληλα στο εστιατόριο «Μύλος» δοκίμασαν παραδοσιακές συνταγές όπως κατσικάκι κοκκινιστό με χειροποίητες χυλοπίτες, κολοκυθοανθούς γεμιστούς με ρύζι, κολοκυθοκεφτέδες αλλά και τις παραδοσιακές μακαρούνες, από το τραπέζι τους δεν έλειπε το τζατζίκι και η ταραμοσαλάτα.

Ο Τομ Χανκς, ήταν πολύ φιλικός και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όσους τον αναγνώρισαν, ενώ δέχθηκε και όσα κεράσματα του προσέφεραν οι κάτοικοι!

Μάλιστα όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ενθουσιάστηκε όταν η κυρία Μαρια με την παραδοσιακή φορεσιά του προσέφερε εδέσματα της Ολύμπου.

 

Κατά την επιστροφή του στο λιμάνι του Διαφανίου λίγο μετά τις 10 το βράδυ, προσκάλεσε ο ίδιος όσους ήταν εκεί να φωτογραφηθούν μαζί του καλησπερίζοντας τους.

Μέχρι και το πρωί της Κυριακής παρέμενε στο Διαφάνι, αλλά αρόδο και οι επιβαίνοντες απήλαυσα για αρκετή ώρα τα Διάφανα νερά του Καρπαθίου πελάγους.

Κατά την αναχώρηση του σκάφους του από το λιμάνι -πάντως- είχε μια μικρή περιπέτεια, αφού η άγκυρα κόλλησε στο βυθό, αλλά τελικά το έμπειρο πλήρωμα του σκάφους κατάφερε τελικά να την ανασύρει χωρίς εξωτερική βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επόμενος προορισμός είναι το νησί της Χάλκης.

 

Πηγή: ertnews/ρεπορτάζ: Νία Αβδελλή

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved