Η Jennifer Aniston σχετικά με την γονιμότητα και την υποστήριξη του Adam Sandler

©Instagram/ whatstrending
POP UP TEAM
/
28 Αυγούστου, 2023
/

Μοιράσου το ...

H Jennifer Aniston σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Wall Street Journal αποκάλυψε πως ο φίλος της Adam Sandler της έχει συμπαρασταθεί στις πιο… ζόρικες στιγμές της.

Η ίδια μίλησε για την συμπαράσταση που της έδειξε όταν η ίδια προσπαθούσε να κάνει παιδί, με τον ίδιο και την γυναίκα του να της έστελναν λουλούδια κάθε χρόνο την ημέρα της μητέρας.

Τους δυο ηθοποιούς συνδέει μακροχρόνια φιλία και έχουν γυρίσει μαζί τις ταινίες Murder Mystery, αλλά και την ρομαντική κομεντί Just Go With It το 2011.

Η Aniston σε συνέντευξή της στο Allure το 2022 είχε μιλήσει για την προσπάθειά της να κάνει παιδί. «Προσπαθούσα να μείνω έγκυος. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος για μένα», είπε, εξηγώντας ότι έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση, ήπιε «κινέζικα τσάγια» και «έκανε τα πάντα» για να μείνει έγκυος.

Παρόλα αυτά, δεν είχε αποτέλεσμα. «Θα έδινα τα πάντα αν κάποιος μου έλεγε: “Πάγωσε τα ωάριά σου. Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου. Απλά δεν το σκέφτεσαι. Έτσι, είμαι εδώ σήμερα. Το πλοίο έχει σαλπάρει».

«Οι τίτλοι έγραφαν ότι ήμουν απλώς εγωίστρια και με ένοιαζε η καριέρα μου. ”Θέλει να είναι επιτυχημένη και να μην έχει παιδί”. Και ότι ο λόγος που με παράτησε ο άντρας μου, γιατί χωρίσαμε και τελειώσαμε τον γάμο μας, ήταν επειδή δεν θα του έδινα παιδί. Ήταν απόλυτα ψέματα. Δεν έχω τίποτα να κρύψω αυτή τη στιγμή», είπε η ίδια στην συνέχεια μιλώντας για τους δύο αποτυχημένους γάμους της.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved