Η Adele αποκάλυψε ότι θέλει να γίνει ξανά μαμά

©Instagram/adele
POP UP TEAM
/
29 Αυγούστου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Adele παραδέχτηκε ότι είναι έτοιμη να γίνει ξανά μαμά και μάλιστα σύντομα! Η αποκάλυψη αυτή ήρθε από την ίδια την τραγουδίστρια καθώς μίλησε με τους θαυμαστές της κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της το περασμένο Σάββατο.

Η 35χρονη τραγουδίστρια, που μοιράζεται τον 10χρονο γιο της Angelo με τον πρώην σύζυγό της Simon Konecki, αποκάλυψε με ενθουσιασμό ότι έχει ήδη μια λίστα με ονόματα μωρών. Το πρώην ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2011 και ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου επτά χρόνια αργότερα. Η Adele και ο πρώην σύζυγός της, οι οποίοι υποδέχτηκαν τον Angelo το 2012, προχώρησαν στην οριστικοποίηση του διαζυγίου τους τον Μάρτιο του 2021. Η ερμηνεύτρια συνέχισε με τον Paul και οι δυο τους εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί τον Ιούλιο του ίδιου έτους. Το ευτυχισμένο ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του στο Instagram εκείνο τον Σεπτέμβριο.

Σε ένα βίντεο στο TikTok που μοιράστηκε ένας θεατής της συναυλίας, η Adele συναντήθηκε με έναν θαυμαστή που της ζήτησε συμβουλές σχετικά με το όνομα του κοριτσιού που θα αποκτήσει σύντομα. Ενώ συζητούσαν για ονόματα, η Adele εξήγησε ότι είναι ενθουσιασμένη με την ιδέα να γίνει μητέρα δύο παιδιών στο εγγύς μέλλον.

@adele.lovers Adele picking the name of a baby girl???!!!#adele #daydreamer #adeleadkins #adele #adeleadkins #daydreamer #lover #ceasars #lasvegas #fyp #lover @Adele Access ♬ original sound – Daydreamer (Lauren B)

Μιλώντας με τον θαυμαστή στο The Colosseum at Caesars Palace, είπε: «Θέλω πραγματικά να γίνω ξανά μαμά σύντομα». Μοιραζόμενη τη δική της μέθοδο εύρεσης πιθανών ονομάτων για το μωρό, η Adele πρόσθεσε: «Στην πραγματικότητα γράφω λίστες. Έτσι, κάθε φορά που βλέπω ένα όνομα που μου αρέσει, το γράφω στο τηλέφωνό μου».

Όταν ρωτήθηκε αν προτιμά το Spencer ή το Parker, η Adele αποκάλυψε ότι ο φίλος της, Rich Paul, είχε επίσης ψάξει για ονόματα μωρών. «Δεν μπορώ να πω Parker, γιατί το όνομα αυτό αρέσει στον Rich!», αναφώνησε.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved