Madonna: Εξιτήριο από το νοσοκομείο, ποια η κατάσταση της υγείας της

@tik tok Madonna
POP UP TEAM
/
29 Ιουνίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Madonna επέστρεψε στο σπίτι της και αισθάνεται καλύτερα μετά από την σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που την οδήγησε σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης σύμφωνα με το BBC.

Η είδηση χθες ότι η Μαντόνα (Madonna) εισήχθη εσπευσμένα σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης έκανε αστραπιαία τον γύρο του κόσμου.

Αργότερα ανακοινώθηκε πως αναβάλλεται η περιοδεία της, λόγω ασθένειας η οποία – σύμφωνα με τον μάνατζέρ της – αποδόθηκε σε «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη».

Τώρα,μετά από 5 ημέρες, η 64χρονη βασίλισσα της ποπ – και μία από τις πλέον αμφιλεγόμενες προσωπικότητες το τελευταίο διάστημα – δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο για την ζωή της, παραμένει υπό ιατρική φροντίδα και «αναμένεται πλήρης ανάρρωση».

Ο μάνατζέρ της κάλεσε σε σύσκεψη στο Zoom όλα τα μέλη της ομάδας για να οργανωθούν μπροστά στο ενδεχόμενο η Μαντόνα να πεθάνει, ενώ τα παιδιά της έσπευδαν την ίδια ώρα στο πλευρό της, στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, συγγενικό πρόσωπο της σταρ είπε στη DailyMail.com ότι πέρασαν αρκετές τραυματικές ημέρες, χωρίς να είναι σίγουροι ότι θα τα καταφέρει.

«Τις τελευταίες δύο ημέρες, κανείς δεν ήξερε πραγματικά τι θα γίνει και η οικογένειά της προετοιμαζόταν για το χειρότερο. Γι’ αυτό κρατήθηκε μυστικό από το Σάββατο. Όλοι πίστεψαν ότι μπορεί να τη χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα της κατάστασης» είπε το ίδιο πρόσωπο.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved