Ο Bradley Cooper μας αφηγείται αληθινές ιστορίες μέσω podcast

©ΑΠΕ-ΜΠΕ
POP UP TEAM
/
10 Ιουλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η εταιρεία παραγωγής Lea Pictures του ηθοποιού και σκηνοθέτη Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper) υπέγραψε πολυετή συμφωνία με το iHeartPodcasts, το τμήμα podcast του iHeartMedia. Η συνεργασία θα περιλαμβάνει πολλές εκπομπές συμπαραγωγής, συμπεριλαμβανομένου του «The Good Stuff Podcast», το οποίο έκανε το ντεμπούτο του νωρίτερα αυτό το μήνα και σηματοδοτεί το πρώτο ηχητικό έργο της Lea Pictures. Ο Κούπερ θα είναι εκτελεστικός παραγωγός για ολόκληρο το slate, το οποίο θα διανέμεται από το iHeartPodcasts στην εφαρμογή iHeartRadio και σε άλλες πλατφόρμες ήχου.

«Το να μοιράζομαι ιστορίες που εμπνέουν, δίνουν κίνητρο και απήχηση είναι ένας από τους λόγους που ξεκίνησα τη Lea Pictures και είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με το iHeartPodcasts για να τα ζωντανέψω για εκατομμύρια ακροατές αληθινές ιστορίες», δήλωσε ο Κούπερ στο Variety. «Στις εκπομπές μας θα παρουσιάζονται πραγματικοί άνθρωποι που λένε αληθινές ιστορίες και γνωρίζαμε ότι το iHeart ήταν ο τέλειος συνεργάτης για να προσεγγίσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Ανυπομονώ να ονειρευτούμε περισσότερες εξαιρετικές ιστορίες μαζί».

Το «The Good Stuff Podcast» είναι μια εβδομαδιαία εκπομπή που φιλοξενείται από τον Τζέικοπ Σικ, Διευθύνοντα Σύμβουλο του One Tribe Foundation και τη σύζυγό του, Άσλεϊ Σικ, υπεύθυνη μάρκετινγκ και κοινωνικών μέσων στο One Tribe, ίδρυμα που είναι αφιερωμένο στην ευαισθητοποίηση και την καταπολέμηση των αυτοκτονιών στρατιωτικών βετεράνων, των ανταποκριτών στην πρώτη γραμμή του πυρός και των εργαζομένων στην πρώτη γραμμή της ιατρικής. Σύμφωνα με την Lea Pictures, στο podcast, το ζευγάρι «παρουσιάζει άτομα που έχουν θετικό αντίκτυπο με τις πράξεις καλοσύνης, την επιτυχημένη καριέρα, τις επιχειρήσεις και τη στρατιωτική τους θητεία».

 

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved