Ο γάμος της χρονιάς: Παντρεύτηκαν η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής

© cretapost.gr
POP UP TEAM
/
12 Σεπτεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής, το viral ζευγάρι στο χωριό Κρότος του Δήμου Γόρτυνας στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, τη νύφη περίμενε ο γαμπρός στα σκαλοπάτια της εκκλησίας, ενώ το «παρών» έδωσαν εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού.

Πώς γνωρίστηκαν
Ο Κωστής και η Παρασκιώ είναι κτηνοτρόφοι και μένουν στο χωριό Κρότος Δήμου Γόρτυνας. Γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια της παραμονής του Κωστή στο χωριό όπου βρέθηκε εκεί από το Ζαρό σαν βοσκός. Ο αρραβώνας του ζευγαριού είχε γίνει στις αρχές Αυγούστου.

Στις τότε δηλώσεις του, ο Κωστής είχε πει για τη γνωριμία με την 82χρονη: «Στην αρχή δεν πήγε το μυαλό μου στην Παρασκιώ, στη συνέχεια όμως όσο περνούσε ο καιρός και τη γνώριζα καλύτερα, κάτι έκανε “κλικ” μέσα μου. Η γυναίκα αυτή, παρά τη διαφορά ηλικίας, κατάλαβα ότι μου άρεσε».

Σε αντίθεση με τον Κωστή, που έκανε το πρώτο βήμα και επέμενε, η Παρασκιώ ήταν πιο επιφυλακτική: «Στην αρχή νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. “Είναι αταίριαστο”, του έλεγα , “θα μπορούσε να είσαι και κοπέλι μου”. Όμως αυτός επέμενε. Είδα ότι αυτά που έλεγε τα εννοούσε, τι να κάνω λοιπόν, πείστηκα, του είπα το “ναι” και από τότε είμαστε μαζί».

Σχετικά με το μέλλον και την απόκτηση παιδιών, η Παρασκευή Λαμπρογιαννάκη, όπως είναι το ονοματεπώνυμό της, ήταν ξεκάθαρη: «Ο Κωστής μου είπε ότι για διάφορους λόγους δεν θέλει κι αυτός παιδιά, θέλει μόνο να περνάμε καλά και να κάνουμε παρέα ο ένας στον άλλο. Κι ό,τι κάνει από δω και πέρα είναι δικό του. Να έχουμε υγεία και να είμαστε καλά… Είναι καλό παιδί, δεν θέλει να με στεναχωρεί, είναι καλόχαρος».

Πηγή Athens Voice

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved