Σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική παραμένει η Μαίρη Χρονοπούλου

POP UP TEAM
/
4 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Μαίρη Χρονοπούλου δίνει κρίσιμη μάχη για τη ζωή της στην Εντατική μετά από πτώση που είχε στο σπίτι της. Η 90χρονη ηθοποιός παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της, η Μαίρη Χρονοπούλου φέρει τραύμα στο δεξιό μετωπιαίο τμήμα του κρανίου της και βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση. Σε τέτοιες καταστάσεις χορηγείται αποιδηματική θεραπεία για την απορρόφηση του οιδήματος και του αιματώματος που έχει επεκταθεί σε ένα μεγάλο μέρος του εγκεφάλου της.

http://www.youtube.com/watch?v=zu8yz9VrR60

Μαίρη Χρονοπούλου: Έμεινε αβοήθητη για τρεις ώρες
Η Μαίρη Χρονοπούλου έμεινε αβοήθητη για 3 ώρες, καθώς η οικιακή βοηθός της απουσίαζε από το σπίτι τη στιγμή της πτώσης. Ο γιατρός της και νευροχειρουργός, Γιώργος Στράντζαλης, μιλώντας νωρίτερα στην εκπομπή του Alpha «Σούπερ Κατερίνα» ανέφερε σχετικά: «Εγώ το έμαθα από τον βοηθό μου. Αυτό που βλέπω στην αξονική τομογραφία είναι μια βαριά βλάβη στον εγκέφαλο από τραύμα. Η κατάστασή της είναι πολύ βαριά, είναι η ηλικία βέβαια και κάποια προβλήματα υγείας που προϋπήρχαν. Όλα μαζί. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Τη βάλαμε στην εντατική, την υποστηρίζουμε μηχανικά αλλά δεν βλέπω να έχει προοπτικές».

Μαίρη Χρονοπούλου: Τι λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας για την κατάσταση της υγείας της

Μιλώντας σε τηλεοπτικές εκπομπές εχθές ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε πως γενικότερα το τελευταίο διάστημα, η ηθοποιός δεν ένιωθε πολύ καλά. «Έχει χτυπήσει άσχημα, είναι στην εντατική. Εύχομαι να γίνει θαύμα και να το ξεπεράσει. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό δεν ήταν και πολύ καλά. Πριν από 10 μέρες που της μίλησα, δεν την άκουσα καθόλου καλά», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας και πρόσθεσε:

«Αισθάνομαι ότι δίνει μια πολύ δύσκολη μάχη κι εύχομαι να την ξεπεράσει, όπως έχει ξεπεράσει και τόσες άλλες. Την αγαπάω πάρα πολύ. Μας έχει ενώσει μια φιλία 30 χρόνων, πολύ δυνατή και θέλω να το ξεπεράσει».

 Πηγή Athens Voice

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved