Ο σωματοφύλακας της Taylor Swift πήγε στο Ισραήλ για να πολεμήσει κατά της Χαμάς

©Twitter/ Hen Mazzig
POP UP TEAM
/
23 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ένας από τους σωματοφύλακες της Τέιλορ Σουίφτ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Ισραήλ, προκειμένου να πολεμήσει κατά της Χαμάς.

Την Πέμπτη, το κράτος του Ισραήλ επιβεβαίωσε στο Instagram ότι ένας από τους σωματοφύλακες της διάσημης σταρ από την περιοδεία της «Eras Tour», ο οποίος στο παρελθόν απέκτησε viral φήμη σε βίντεο που «φρουρούσαν» την τραγουδίστρια , επέστρεψε για να ενταχθεί στις εφεδρείες των IDF.

Ο σωματοφύλακας (ο οποίος ζήτησε να διατηρήσει την ανωνυμία του) επέλεξε να φύγει από τις Ηνωμένες Πολιτείες μετά την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.

Το κράτος του Ισραήλ έκανε «tag» τη Swift σε ανάρτησή του: «Γεια, @taylorswift, σας υποσχόμαστε ότι δεν θα βρείτε ποτέ άλλον σαν αυτόν. Ο σωματοφύλακας της Taylor Swift #ErasTour επέστρεψε στην πατρίδα του για να πολεμήσει για τη χώρα του».

Η Σουίφτ έχει επικριθεί από ορισμένους θαυμαστές της, επειδή παρέμεινε σιωπηλή εν μέσω του πολέμου Ισραήλ-Χαμάς, ενώ προωθούσε την ταινία της «The Eras Tour», η οποία κυκλοφόρησε στις 13 Οκτωβρίου.

«Έχω μια πολύ καλή ζωή στις ΗΠΑ», δήλωσε ο φύλακας ασφαλείας στον δημοσιογράφο Eran Swisa, ο οποίος μετέδωσε την είδηση. «Έχω μια καταπληκτική ονειρεμένη δουλειά που αγαπώ, σπουδαίους φίλους που τους αποκαλώ οικογένεια και ένα πολύ άνετο σπίτι. Δεν έπρεπε να έρθω εδώ… Αλλά δεν μπορούσα να στέκομαι αμέτοχος, ενώ οικογένειες σφαγιάζονται και καίγονται ζωντανές μέσα στα σπίτια τους! Μόνο και μόνο επειδή είναι Εβραίοι ή επειδή είναι Ισραηλινοί… Ενώ η μία πλευρά προστατεύει μωρά, παιδιά και ηλικιωμένους, η άλλη πλευρά τα χρησιμοποιεί ως ανθρώπινες ασπίδες! Σταθείτε στο πλευρό του Ισραήλ. Μην είστε στη λάθος πλευρά της ιστορίας».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved