Εταιρεία προσφέρει 1εκατ δολάρια σε όποιον αποδείξει ότι υπάρχουν εξωγήινοι

©unsplash/ Max Böhme
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
25 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Μέσα σε στους πολέμους, τις καταστροφές και την έξαρση (ξανά!) του Covid, ήρθαν και τα νέα πως οι εξωγήινοι υπάρχουν! Μας ενημέρωσαν, δε, ότι είναι πολύ πιθανό να μας έχουν επισκεφτεί αρκετές  φορές. Το πιο αστείο από όλα είναι ότι δεν ίδρωσε κανενός το αυτί!

Αυτό όμως που τράβηξε την προσοχή πολλών χρηστών είναι η πρόταση της Ring, εταιρείας έξυπνων οικιακών συσκευών ασφαλείας, που υπάγεται στην Amazon, η οποία υπόσχεται 1 εκατομμύριο δολάρια σε όποιον καταφέρει να καταγράψει αποδείξεις για την ύπαρξη εξωγήινων στην κάμερα εισόδου τoυ.

Η Ring παραδέχεται ότι πολλοί πολίτες δημοσιεύουν συνεχώς στοιχεία από προσωπικές τους παρατηρήσεις πάνω στο θέμα, οπότε καλεί όσους καταγράψουν στην κάμερα ασφαλείας τους πλάνο που να επιβεβαιώνει την ύπαρξη ζωής από άλλον πλανήτη, να το υποβάλουν και θα κερδίσουν το 1εκατομμύριο!

Οκ, θα μάθουμε ότι υπάρχουν εξωγήινοι που κάνουν τη βόλτα τους ανάμεσά μας αλλά ο τυχερός θα έχει τουλάχιστον τσεπώσει το 1 εκατομμύριο.

Aν από την άλλη δεν υπάρξει τύχη με τους κανονικούς εξωγήινους οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να φτιάξουν τη δική τους στολή και ιστορία και να τη στείλουν στην εταιρία. Οι νικητές θα λάβουν 500 δολάρια. 

Η ανακοίνωση 

«Δείξε μας την καλύτερη στολή, αξεσουάρ, μακιγιάζ και props που έχεις και μπορεί να κερδίσεις μία δωροκάρτα 500 δολαρίων στην Amazon για τη δημιουργικότητά σου»

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved