Ο Χιου Γκραντ κατά του Μ.Τζόνσον: Aντε και γ@@@ λαστιχένιο παιχνίδι μπάνιου»

POP UP TEAM
/
29 Αυγούστου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Ο Χιου Γκραντ ανέβασε ένα tweet, όταν έγινε γνωστή η απόφαση του Βρετανού πρωθυπουργού να αναστείλει τις εργασίες της βουλής για περισσότερο από έναν μήνα, προκειμένου να προωθήσει την ατζέντα του για το Brexit, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 54 χιλ. retweets και σχεδόν 220 χιλ. Likes.

Ο Χιου Γκραντ, που παντρεύτηκε στα 57 του και έχει πέντε παιδιά δείχνει εξοργισμένος και αποκαλεί τον Μπόρις Τζόνσον «υπέρ-προβεβλημένο λαστιχένιο παιχνίδι μπάνιου».

«Δεν θα παίξεις γ…… παιχνίδια με το μέλλον τον παιδιών μου. Δεν θα καταστρέψεις τις ελευθερίες για την υπεράσπιση των οποίων πολέμησε ο παππούς μου σε δύο πολέμους. Άντε γ… υπερ-προβεβλημένο λαστιχένιο παιχνίδι μπάνιου. Η Βρετανία είναι αηδιασμένη από εσένα και τη μικρή σου συμμορία με τα μ… να τσιράκια σου» αναφέρει ο Χιου Γκραντ.

 

Μάλιστα συμπεριέλαβε και ένα βίντεο του Μπόρις Τζόνσον, στο οποίο ο Βρετανός πρωθυπουργός επισημαίνει ότι η κυβέρνησή του δεν θα περιμένει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου για να οδηγήσει προς τα εμπρός τη χώρα. «Έχουμε μια πολύ συναρπαστική ατζέντα για να κάνουμε τους δρόμους μας ασφαλείας, να επενδύσουμε στο σύστημα υγείας μας, να αντιμετωπίσουμε τα βίαια εγκλήματα και να μειώσουμε το κόστος διαβίωσης» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μπόρις Τζόνσον.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved