Με ανάρτησή στο Facebook, οι γονείς του ευχαρίστησαν τον κόσμο για την βοήθειά του, καθώς η θεραπεία φαίνεται να έχει τα πρώτα αποτελέσματα. «Είχαμε καιρό να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση του παιδιού, η καθημερινότητα μας ειναι γεματη απο εξετάσεις και Φυσικόθεραπειες. Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμενοι κ θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, γιατί χάρη σε εσάς το καταφέραμε αυτό!!! Το ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο και πολλή δουλειά ακόμα αλλά έχουμε την υπομονή και τη δύναμη που μας δινει ο μικρός μας και εσείς!! Σας ευχαριστούμε ολόψυχα ❤️❤️», έγραψαν οι γονείς του Παναγιώτη Ραφαήλ.

Στο βίντεο, το παιδί καταφέρνει να σταθεί όρθιο, ενώ η μητέρα του ακούγεται να λέει: «Ο Παναγιωτάκης στέκεται στα πόδια του, είναι απίστευτο, πραγματικά δεν το περιμέναμε τόσο γρήγορα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλον τον κόσμο, που έκανε αυτό το "θαύμα". Τον Παναγιωτάκη να σταθεί στα πόδια του - σας ευχαριστούμε πάρα πολύ». Στο τέλος το βίντεο ακούγεται και ο πατέρας: «Σας ευχαρίστουμε», λέει απευθυνόμενους στα μέλη της σελίδας και στον κόσμο που ακολουθεί τα νέα για την υγεία του Παναγιώτη - Ραφαήλ.

Το ηλικίας 18 μηνών αγόρι πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία. Μετά την έκταση που πήρε η ιστορία του, συγκεντρώθηκαν μέσα σε έναν μήνα πάνω από 3,68 εκατομμύρια ευρώ, καλύπτοντας το σύνολο του ποσού που χρειαζόταν για τη μετάβαση του Παναγιώτη Ραφαήλ στη Βοστώνη και τη λήψη της θεραπείας Zolgensma, στην οποία υποβλήθηκε. Τώρα οι γιατροί θα παρακολουθούν στενά την εξέλιξή της υγείας του για την αντίδραση του οργανισμού στη θεραπεία.

 

via lifo