Γιώργος Παρτσαλάκης: Όλα τα νέα για την κατάσταση της υγείας του

POP UP TEAM
/
19 Απριλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης από το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο στη μονάδα εμφραγμάτων.

Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε από τους δικούς του στο νοσοκομείο το βράδυ πριν την Ανάσταση, μετά από αδιαθεσία που ένιωσε και σύμφωνα με πληροφορίες διαπιστώθηκε με οξύ στεφανιαίο σύνδρομο, αμέσως μετά τις εξετάσεις που του έγιναν.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο ηθοποιός είναι σε σταθερή κατάσταση και την Τρίτη του Πάσχα θα υποβληθεί σε επέμβαση αγγειοπλαστικής.

O Γιώργος Παρτσαλάκης είχε αποκλειστεί αρχικά στην Κύπρο λόγω κορωνοϊού ενώ αργότερα επέστρεψε στην Αθήνα και όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα επικοινωνούσε με τους διαδικτυακούς φίλους του με απαγγελίες.

Πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Παρτσαλάκης είχε δηλώσει -σε τηλεοπτική συνέντευξή του- ότι έχει φοβηθεί από την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωναϊό.

«Έχω φοβηθεί πάρα πολύ γιατί έχω τρία αδέλφια και έναν γαμπρό που είμαστε στην ομάδα υψηλού κινδύνου. Επειδή δεν μπορώ να αντέξω άλλον θάνατο, θέλω να φύγω εγώ και μετά όλοι οι άλλοι, για αυτόν τον λόγο και φοβάμαι. Μένω στο διπλανό διαμέρισμα με τον γιο μου τον μεγάλο, ο οποίος βγαίνει και ψωνίζει. Μου μαγειρεύουν. Επειδή νιώθω ότι κινδυνεύω εγώ και επειδή είναι ανέφικτο να μην αγκαλιάζω τα παιδιά μου, τα αγκαλιάζω», είχε δηλώσει ο ηθοποιός.

Το παρακάτω post, το είχε ανεβάσει ο ηθοποιός πριν 2 ημέρες στο instagram: 

View this post on Instagram

Τρίτη σελίδα!

A post shared by Giorgos Partsalakis (@giorgos_partsalakis_official) on

 

Πηγή: eleftherostypos

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved