Πως θα λειτουργήσουν τα κομμωτήρια μετά την άρση των μέτρων

POP UP TEAM
/
27 Απριλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Τεράστιες είναι οι λίστες αναμονής στα κομμωτήρια, καθώς αποτελούν το νούμερο ένα στην προτίμηση των πολιτών –ανδρών και γυναικών- σύμφωνα με δημοσκοπήσεις και θα είναι από τα πρώτα που θα ανοίξουν με τη χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων.

Οι ιδιοκτήτες κομμωτηρίου από το Ηράκλειο της Κρήτης, Μαρία Ντελάκη και Τάσος Αθανασιάδης, μίλησαν στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» για τις προετοιμασίες που κάνουν λίγες μέρες πριν από την επανέναρξη της λειτουργίας του κομμωτηρίου τους. Σύμφωνα με τους ίδιους, τα ραντεβού είναι πολλά, τουλάχιστον για τις δύο πρώτες εβδομάδες μετά τη χαλάρωση των μέτρων, ενώ βάρος δίνεται σε πελάτες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδας.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, φροντίζουν τα ραντεβού αυτών των ανθρώπων να γίνονται ώρες κατά τις οποίες δε θα υπάρχουν άλλα άτομα μέσα στο κομμωτήριο. Άλλα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι η αραίωση των καθισμάτων, τα αντισηπτικά και η χρήση μάσκας και γαντιών. 

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, στο κυβερνητικό σχέδιο της άρσης των περιοριστικών μέτρων στην κυκλοφορία, θα περιλαμβάνεται το άνοιγμα των κομμωτηρίων με αυστηρούς κανόνες υγιεινής και κοινωνικής αποστασιοποίησης. Για παράδειγμα, θα ορίζεται ανάλογα με τα τετραγωνικά συγκεκριμένος αριθμός ατόμων εντός του κομμωτηρίου κλπ.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved