Matthe Perry: Η αστυνομία ερευνά ποιος χορήγησε την κεταμίνη στον ηθοποιό

POP UP TEAM
/
22 Μαΐου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ο ηθοποιός Matthew Perry που αγαπήθηκε πολύ ως Chandler Bing στην δημοφιλή αμερικανική σειρά, «Friends», βρέθηκε νεκρός στις 18 Οκτωβρίου του 2023 μέσα στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες. Η αιτία του θανάτου του, όπως είχαν ανακοινώσει οι ιατροδικαστές, οφείλεται σε χορήγηση μεγάλης ποσότητας κεταμίνης. Η κεταμίνη χρησιμοποιείται, τα τελευταία χρόνια, ως θεραπεία για την κατάθλιψη, το άγχος και τον πόνο. Τότε, οι ιατροδικαστές δήλωσαν πως ο θάνατός του οφείλεται σε ατύχημα.

Τώρα όμως, όπως γνωστοποιήθηκε από την αστυνομία, διεξάγεται έρευνα σε συνεργασία με την Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών των ΗΠΑ και την Υπηρεσία Ταχυδρομικής Επιθεώρησης, για το γιατί ο 54χρονος Matthew Perry έφερε τέτοια ποσότητα ναρκωτικού στον οργανισμό του και ποιος και υπό ποιες συνθήκες του τη χορήγησε.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η τελευταία θεραπεία του Πέρι, μιάμιση εβδομάδα νωρίτερα, δεν δικαιολογεί τα επίπεδα κεταμίνης στο αίμα του, καθώς το φάρμακο συνήθως μεταβολίζεται μέσα σε λίγες ώρες.

Όπως ανέφερε η έκθεση του ιατροδικαστή, τον Matthew Perry παρακολουθούσαν τουλάχιστον δύο γιατροί, ένας ψυχίατρος και ένας αναισθησιολόγος που λειτουργούσε ως γιατρός πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Η αστυνομία, μετά την είδηση του θανάτου του ηθοποιού, δεν βρήκε παράνομα ναρκωτικά στο σπίτι του.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved