Tα 10 Καλύτερα Podcast Παγκοσμίως (Ιούνιος 2024)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
6 Ιουνίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η επιλογή των 10 “καλύτερων” podcast είναι υποκειμενική, καθώς εξαρτάται από τα ενδιαφέροντα του καθενός. Όμως υπάρχουν κάποια podcasts τα οοία έχουν κερδίσει την αγάπη και κυρίως την πίστη του κοινού σε όλον τον κόσμο και σαρώνουν.

Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη δημοτικότητα, κριτικές και ποικιλία θεμάτων, σας παρουσιάζουμε μια λίστα με 10 podcast που ξεχωρίζουν:

  1. Joe Rogan Experience: Το podcast του Joe Rogan, περιλαμβάνει συζητήσεις για διάφορα θέματα, από επιστήμη και φιλοσοφία μέχρι κωμωδία και πολιτική, έχει καθημερινά εκατομμύρια ακροατές.
  2. This American Life: Αφήγηση ιστοριών και δημοσιογραφική έρευνα που γίνεται σε βάθος, και αγγίζει κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα εστιάζοντας όμως στην αμερικανική κοινωνία.
  3. 99% Invisible: Ένα podcast για το design και την αρχιτεκτονική, με έμφαση στο πώς αυτά επηρεάζουν τη ζωή μας.
  4. Radiolab: Πειραματικό podcast με ιστορίες που εξερευνούν την επιστήμη, την φιλοσοφία και την ανθρώπινη ύπαρξη με δημιουργικό τρόπο.
  5. Stuff You Should Know: Απαντήσεις σε ερωτήσεις που δεν σκεφτήκαμε ποτέ να κάνουμε, σχετικές με ιστορία, επιστήμη και pop culture.
  6. Malcolm Gladwell: Ο συγγραφέας Malcolm Gladwell εξερευνά κοινωνικά φαινόμενα και συμπεριφορές, συνδυάζοντας ψυχολογία, ιστορία και storytelling.
  7. The Moth: Αληθινές ιστορίες που το κοινό τις αφηγείται σοβαρά με έμφαση στο χιούμορ και την ανθρώπινη σύνδεση.
  8. Freakonomics Radio: Ο οικονομολόγος Steven Levitt και ο συγγραφέας Stephen Dubner εξερευνούν το σκοτεινό πρόσωπο της οικονομίας, με έξυπνες αναλύσεις και χιούμορ.
  9. TED Talks Daily: Σύντομες και εμπνευσμένες ομιλίες από τα διάσημα TED Talks, που αγγίζουν θέματα όπως η τεχνολογία η ψυχολογία και η παγκόσμια υγεία.
  10. Wait Wait… Don’t Tell Me!: Κωμικό κουίζ με ειδήσεις και live κοινό, που προσφέρει γέλιο και ενημέρωση.

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved