Θανάσης Βέγγος: Λύθηκε το μυστήριο με τη σορό του 13 χρόνια μετά τον θάνατό του

©ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI
POP UP TEAM
/
9 Ιουλίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ο αδελφικός φίλος του Θανάση Βέγγου, Γιώργος Σταυρόπουλος, «έλυσε» το μυστήριο με τη σορό του ηθοποιού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso.

«Όταν ο Θανάσης ήταν στα τελευταία του και ήταν στο νοσοκομείο, όταν έμπαινα στην Εντατική, δεν μπορούσε να μιλήσει. Όμως άρχιζαν να τρέχουν δάκρυα από τα μάτια του. Του έπιανα το χέρι, μου το έσφιγγε και κλαίγαμε σαν παιδιά».

«Ο Θανάσης για μένα ήταν αδελφός, φίλος, οικογένεια. Δεν θα μπορούσα να δουλέψω ξανά στο θέατρο χωρίς να έχω δίπλα μου αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο. Ήταν για μένα ο προστάτης μου. Σκεφτείτε πως, όταν πέθανε στα χέρια μου ο Θανάσης, το 2011, είπα τέλος στο θέατρο, τέλος σε όλα. Μου στοίχισε πολύ ο θάνατός του».

Όπως περιγράφει η εφημερίδα, ο Θανάσης Βέγγος έφυγε από τη ζωή τον Μάιο του 2011. Στο λαϊκό προσκύνημα πλήθος κόσμου πήγε να αποτίσει φόρο τιμής στον μεγάλο αυτόν καλλιτέχνη, καθώς και πάρα πολλοί ηθοποιοί που είχαν συνεργαστεί μαζί του.

Ωστόσο μετά το τέλος του προσκυνήματος η σορός έφυγε με τη νεκροφόρα προς άγνωστη κατεύθυνση. Όλα αυτά τα χρόνια όλοι μιλούσαν για διάφορους τόπους που είχε εκφράσει ο ίδιος πως θέλει να ταφεί.

«Είναι ένα μεγάλο μυστικό, το οποίο γνωρίζουμε μόνο εγώ και η οικογένειά του. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αποκαλύψω αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο Γιώργος Σταυρόπουλος στη συνέντευξη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αφού του ανέφεραν διάφορες τοποθεσίες χωρίς ο ίδιος να μιλάει καθόλου, του είπαν για αποτέφρωση και η απάντησή του ήταν σχεδόν καταφατική: «Συ είπας». Επίσης, ο ηθοποιός έκανε γνωστό ότι αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του καλλιτέχνη, ενώ όταν ρωτήθηκε για το πού έριξαν την τέφρα του, είπε με νόημα: «Την έχουν τα παιδιά του στο σπίτι».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved