Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ποια τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της

©ertflix
POP UP TEAM
/
15 Φεβρουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Γνωστό έγινε χθες (14/2) πως η Ζωζώ Σαπουντζάκη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν σε απλό θάλαμο. Η ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο λόγω υπότασης. Όπως ήταν φυσικό η είδηση της νοσηλείας της προκάλεσε ανησυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η Ζωζώ Σαπουντζάκη παρακολουθείται από γιατρούς και η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη υποβάλλεται σε εξετάσεις για να διευκρινιστεί από τους γιατρούς η αιτία. Η 91χρονη έχει στο πλευρό της στενούς συνεργάτες της καθώς και αγαπημένα της πρόσωπα.

«Ετοιμαζόταν για γύρισμα όταν ένιωσε αδιαθεσία η Ζωζω Σαπουντζάκη – Είχε υπόταση»

«Είναι πολύ καλύτερα, εμείς φύγαμε εχθές κατά αργά το βράδυ από δίπλα της και ήταν πολύ καλύτερα. Θα παραμείνει και σήμερα μέσα στο νοσοκομείο για να τη δουν και οι γιατροί και να μας δώσουν οδηγίες. Την Τρίτη 13/2 η Ζωζώ αισθάνθηκε το μεσημέρι μια αδιαθεσία, ετοιμαζόμασταν να πάμε να κάνουμε γύρισμα για μια εκπομπή. Όταν ένιωσε αδιαθεσία με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι η πίεσή της είχε πέσει στο 8. Είχε υπόταση, φωνάξαμε τον γιατρό και μας είπε να πάμε αμέσως στο νοσοκομείο. Ήρθε το ασθενοφόρο, τη συνοδεύσαμε και μπήκε μέσα για εξετάσεις» περιέγραψε στενή της φίλη και συνεργάτης, Σταυρίνα Ευστρατιάδη.

«Έχει ένα θέμα, οι γιατροί το εξετάζουν και άλλο. Έπαιρνε χάπι για την πίεσή της, μπορεί να είχε αγχωθεί με κάτι. Μία ανέβαινε η πίεση στο 16, μία έπεφτε στο 8. Επειδή δεν έχει μάθει από νοσοκομεία, είναι λίγο ταραγμένη. Μέχρι και το πρωί της Τετάρτης την κράτησαν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για να είναι πιο σίγουροι, πλέον είναι σε κανονικό δωμάτιο», κατέληξε.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved