Στίβεν Κινγκ κατά Τραμπ: «Σχεδόν 90.000 νεκροί στη βάρδια του ηλίθιου που κυβερνά την Αμερική

POP UP TEAM
/
19 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Σφοδρός επικριτής του Αμερικανού προέδρου, ο συγγραφέας-«μετρ του τρόμου» επιτίθεται εκ νέου στον ένοικο του Λευκού Οίκου, με «αιχμή» τους χειρισμούς Τραμπ κατά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Εξαιρετικά ενεργός στα social media -και δη, στο Twitter- είναι ο διάσημος συγγραφέας Στίβεν Κινγκ.

Ο «μετρ του τρόμου», όπως έχει χαρακτηριστεί, είναι μάλιστα σφοδρός επικριτής του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο… σφυροκοπά καθημερινά για την διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, που προκάλεσε η πανδημία του νέου κορωνοϊού. «Είναι πιο τρομακτικός και από τους ήρωές μου» δήλωνε άλλωστε πριν από ένα χρόνο, δίχως να καταβάλει καμία προσπάθεια να… κρύψει τα συναισθήματά του για τον ένοικο του Λευκού Οίκου.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, ο διάσημος συγγραφέας το πήγε… ένα βήμα παραπέρα. Σε ένα από τα τελευταία του «τιτιβίσματα» στο Twitter, «κατακεραυνώνει» όχι μόνο τον Τραμπ, αλλά και τους υποστηρικτές του προέδρου των ΗΠΑ. «Hey, MAGA fans! Almost 90,000 dead on your boy’s watch. Is it enough yet, or do you need even more?».

Σε μια απόπειρα… ελεύθερης απόδοσης των λεγομένων του και με την υποσημείωση ότι το αρκτικόλεξο MAGA σημαίνει «Morons Are Governing America» («Ηλίθιοι Κυβερνούν την Αμερική»), ο Στίβεν Κινγκ διερωτάται: «Ε, οπαδοί του ηλίθιου που κυβερνά την Αμερική. Σχεδόν 90.000 νεκροί (σ.σ. από τον κορωνοϊό) στη βάρδια του… δικού σας. Είναι αρκετοί, ή χρειάζεστε ακόμα περισσότερους;».

Όπως ήταν φυσικό, οι επικριτές του Τραμπ έσπευσαν να επιδοκιμάσουν την ανάρτηση του συγγραφέα, η οποία, την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, είχε ξεπεράσει τα 6.500 retweet και τα 37.000 like.

Κάτοικος Φλόριντα ο ίδιος, ο Κινγκ ανέφερε, πριν από μόλις ενάμιση μήνα, σε δηλώσεις του: «Μου είναι αδύνατον να το καταλάβω. Τη δεκαετία του ’70, οι Ρεπουμπλικάνοι κορόιδευαν τον Τζίμι Κάρτερ ότι ήταν αναποφάσιστος. Τώρα έχουμε τον Τραμπ και τον ΝτεΣάντις (σ.σ. τον κυβερνήτη της Φλόριντα) που υποτίθεται είναι οι άνθρωποι στους οποίους θα στρέψεις το βλέμμα σου όταν τα πράγματα δυσκολεύουν. Ομως ο Τραμπ έλεγε στην αρχή “δεν είναι σοβαρό αυτό, μην ανησυχείτε, όλα θα πάνε καλά” και όταν άρχισαν να πεθαίνουν οι χρηματαγορές, έλεγε “θα γίνει ένα θαύμα, χαλαρώστε, και θα πάνε όλα καλά, και θα γεμίσουμε τις εκκλησίες το Πάσχα”. Και ύστερα από δύο ημέρες, ξαφνικά “πέταξε” ότι θα μπει σε καραντίνα όλη η Νέα Υόρκη και ο Αντριου Κουόμο δεν ήξερε τίποτα, απλώς του καρφώθηκε η ιδέα στο κεφάλι του Τραμπ και την είπε από μόνος του στους δημοσιογράφους».

Καθώς φαίνεται, ο μετρ των μυθοστορημάτων τρόμου, που έγιναν κινηματογραφικές επιτυχίες, όπως για παράδειγμα «Η Λάμψη» και το «Αυτό», δεν σκοπεύει να «χαλαρώσει» καθόλου την κριτική του προς τον Τραμπ…

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved