Μοχάμεντ αλ Φαγέντ: Θύμα και η κόρη του Πολ Γκασκόιν –  Tης επιτέθηκε σεξουαλικά όταν ήταν 16 ετών

©wikimedia-commons ©instagram-biancagascoigne1
POP UP TEAM
/
22 Οκτωβρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η κόρη του θρύλου του βρετανικού ποδοσφαίρου Πολ Γκασκόιν, Μπιάνκα Γκασκόιν, είναι ανάμεσα στα θύματα που κακοποίησε σεξουαλικά ο Μοχάμεντ αλ Φαγέντ, όπως αποκάλυψε η ίδια.

Το γνωστό μοντέλο, μεταξύ άλλων, καταγγέλλει ότι ο αλ Φαγέντ της επιτέθηκε σεξουαλικά όταν εργαζόταν στα Harrods ως έφηβη.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η 37χρονη πλέον Μπιάνκα Γκασκόιν στο «The UK Tonight με τη Sarah-Jane Mee», όταν ήταν μικρή είχε επισκεφθεί με τους γονείς της το Harrods και ο αλ Φαγέντ της είχε φανεί γοητευτικός, τους έφερνε δώρα και την έκανε να νιώθει ασφαλής.

Τα πράγματα άλλαξαν όμως όταν άρχισε να δουλεύει γι αυτόν, ο οποίος, όπως ανέφερε, την άγγιζε και την ανάγκαζε να τον φιλήσει κατά τη διάρκεια των εβδομαδιαίων συναντήσεών τους.

«Έβγαλε τα ρούχα του και πήρε τα χέρια μου και ήθελε να τον ακουμπήσω»

Περιγράφοντας ένα βράδυ που της πρόσφερε το διαμέρισμα του στο Harrods Park Lane για να μείνει εκεί πριν από μια πτήση, το μοντέλο ανέφερε χαρακτηριστικά ότι έμεινε άναυδη όταν ο αλ Φαγέντ εμφανίστηκε ξαφνικά.

«Δεν ήξερα πραγματικά τι να κάνω, μπήκε μέσα και μετά με έβαλε να καθίσω στον καναπέ. Έβγαλε τα ρούχα του και πήρε τα χέρια μου και ήθελε να τον ακουμπήσω. Όταν αυτό δεν λειτούργησε, προσπαθούσε να με αναγκάσει να βάλω το κεφάλι μου στα γόνατά του. Και δεν ξέρω πώς, αλλά κατάφερα να απομακρυνθώ. Πιθανόν το γεγονός ότι γνώριζε τους γονείς μου μπορεί να με είχε σώσει εκείνη τη στιγμή. Αλλά ήταν φρικτό», είπε χαρακτηριστικά.

Οι απειλές και ο φόβος

Η Μπιάνκα Γκασκόιν ξεκίνησε ως υπάλληλος στο Harrods και στη συνέχεια πήρε προαγωγή ως σύμβουλος μόδας, που ήταν, κατά την ίδια, και η δουλειά των «ονείρων» της. Ούσα σε αυτήν τη δουλειά είχε αποκρύψει τα όσα συνέβαιναν από όλους, συμπεριλαμβανομένων των γονιών της, λόγω ντροπής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη B✩ (@biancagascoigne1)

«Και, ξέρετε, μου κάνει όλα αυτά τα πράγματα. Και ήμουν κοντά σε ανθρώπους που γνώριζε, και ένιωθα ότι δεν μπορούσα να το πω ούτε σε αυτούς, γιατί δεν ήθελα να φέρω αμηχανία και ντροπή», είπε χαρακτηριστικά. Επιπλέον, ο αλ Φαγιέντ την απειλούσε ότι θα έχανε τη δουλειά της αν άνοιγε το στόμα της κι αυτό τη φόβησε. 

«Όταν είσαι 16 ετών νομίζεις ότι ξέρεις τι συμβαίνει, αλλά στην πραγματικότητα δεν ξέρεις. Κοιτάζω πίσω τώρα και απλά λυπάμαι πολύ για τον 16χρονο εαυτό μου και εύχομαι να μπορούσα να την προστατεύσω», είπε στη φορτισμένη της συνέντευξη.

«Μου έλεγε ότι ο πατέρας μου ήταν ντροπή»

Όπως ανέφερε ακόμη, όταν ο αλ Φαγέντ την προετοίμαζε για τα Harrod’s έκανε υποτιμητικά σχόλια για τον πατέρα της, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας και εθισμού.

«Συνήθιζε να μου λέει πόσο κακός πατέρας ήταν, επειδή έμπαινε μεθυσμένος στο κατάστημα μεθυσμένος, και μου έλεγε ότι ήταν ντροπή», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ο αλ Φαγέντ της έλεγε ότι θα έπρεπε να τον βλέπει ως «πατρική φιγούρα».

 

Tags :

Μοιράσου το ...

Τα δημοφιλή της εβδομάδας