Ελικόπτερο της αστυνομίας εντόπισε ξέφρενο κορονοπάρτι με 200 καλεσμένους

POP UP TEAM
/
20 Αυγούστου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Σάλο έχει προκαλέσει στο Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας το υλικό που κατέγραψαν οι θερμικές κάμερες ελικοπτέρου της αστυνομίας, μέσω των οποίων εντοπίστηκε κρυφό «κορονοπάρτι» με περισσότερους από 200 καλεσμένους.

Τα αποκαλυπτικά πλάνα κατέγραψαν τους ανεύθυνους γλεντζέδες να στριμώχνονται παράνομα ο ένας πάνω στον άλλο σε σπίτι της περιοχής το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Μετά από μια απότομη αύξηση των κρουσμάτων στο Μάντσεστερ, τα μέτρα περιορισμού ενισχύθηκαν νωρίτερα αυτό το μήνα, καθιστώντας παράνομη τη συγκέντρωση ατόμων από διαφορετικά νοικοκυριά στο σπίτι κάποιου άλλου.

Στο βίντεο που ελήφθη από ελικόπτερο της αστυνομίας αποτυπώνεται η απόλυτη παραβίαση αυτών των κανόνων, καθώς οι παρευρισκόμενοι αγνοούν τις απαραίτητες εν μέσω πανδημίας κοινωνικές αποστάσεις και το πλήθος συνωστίζεται σε μια αυλή.

Η αστυνομία του Μάντσεστερ ανέφερε ότι τουλάχιστον 200 άτομα βρέθηκαν στο πάρτι, με αποτέλεσμα η οικοδέσποινα να τιμωρηθεί παραδειγματικά: για τους επόμενους τρεις μήνες κανείς δεν θα μπορεί να την επισκεφθεί στο σπίτι της.

Η διοργανώτρια του πάρτι, Σαρλίν Πρόχαμ, 27 ετών, δήλωσε στο Manchester Evening News ότι το πάρτι ξέφυγε από τον έλεγχό της και πως η ίδια είχε προσκαλέσει μόνο 20 άτομα.

«Πάνω από εκατό άνθρωποι εμφανίστηκαν στο σπίτι, μερικοί που δεν ήξερα καν. Το σπίτι μου γέμισε σκουπίδια ενώ λείπουν και πράγματα», είπε.

«Προφανώς, λυπάμαι, αλλά πραγματικά δεν ήταν στο χέρι μου, δεν είχα προγραμματίσει να εμφανιστούν τόσοι πολλοί άνθρωποι», υποστήριξε.

Πηγή: Manchester Evening News

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved