Αμερικανική εταιρεία θέλει να ιδρύσει κινηματογραφικά στούντιο στην Ελλάδα

POP UP TEAM
/
3 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

“Οι ξένοι επενδυτές και οι μεγάλοι οίκοι ανά τον κόσμο έχουν πειστεί ότι η Ελλάδα είναι ένας αξιόπιστος συνέταιρος, ένας επενδυτικός προορισμός, αλλά λόγω της πανδημίας οι διαδικασίες έχουν κολλήσει”.

Αυτό ανέφερε σήμερα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο αρμόδιος για τις οικονομικές σχέσεις υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Φραγκογιάννης, σημειώνοντας ότι “υπάρχουν 5-6 τομείς που είναι παραδοσιακά ενδιαφέροντες για τους ξένους επενδυτές όπως ο τουρισμός, οι υποδομές, το real estate, η τεχνολογία και η επικοινωνία”.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Φραγκογιάννης, “πρόσφατα ήμουν στο Σικάγο. Μια μεγάλη εταιρεία θέλει να έρθει και να ιδρύσει κινηματογραφικά στούντιο στην Ελλάδα, αλλά λόγω του κορονοϊού, αυτήν τη στιγμή δεν μπορεί”.

Όπως επεσήμανε, αναφορικά με την προσέλκυση επενδύσεων, “η σημερινή πραγματικότητα έχει μικρή σχέση με την πραγματικότητα πριν από 12-14 μήνες στην περιοχή μας: έχουμε μια προκλητικότητα στην περιοχή και μια πανδημία που αποτελούν ανασταλτικούς παράγοντες. Το θέμα είναι τι θα μπορούσε να είχε γίνει από την πλευρά μας και δεν έχει γίνει και δεν υπάρχει κάτι σε αυτό το επίπεδο”.

http://youtu.be/OTplpnFSYSo

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved