Το νέο τηλεοπτικό σποτ για το άνοιγμα των σχολείων

POP UP TEAM
/
10 Σεπτεμβρίου, 2020

Το νέο διαφημιστικό Σποτ για το άνοιγμα των σχολείων έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων που παράλληλα ενισχύει την καμπάνια ενημέρωσης για τον κορωνοϊό.

Όπως έκανε γνωστό το υπουργείο, «η νέα τηλεοπτική καμπάνια ξεκινά από σήμερα να προβάλλεται στους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας, προκειμένου να υπογραμμίσει τα μέτρα προστασίας και πρόληψης, ιδιαίτερα δε την ενδεδειγμένη χρήση μάσκας, αλλά και να αποκρούσει ανυπόστατες θεωρίες που παρακινούν στην παράβαση των κανόνων προφύλαξης από το νέο κορωνοϊό».

Παράλληλα στην ιστοσελίδα mathainoumeasfaleis.gov.gr περιλαμβάνονται οδηγίες για εκπαιδευτικούς, φοιτητές και μαθητές, απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις, σχετικοί σύνδεσμοι, υπουργικές αποφάσεις, οδηγίες του ΕΟΔΥ αλλά και άλλες ενέργειες και δράσεις του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την πρόληψη εξάπλωσης του κορωνοϊού. 

Προτεραιότητα η διαφύλαξη της υγείας και η συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας

«Η ταυτόχρονη διαφύλαξη της ατομικής και δημόσιας υγείας καθώς και η συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας αποτελούν προτεραιότητα», αναφέρει σχετικά το υπουργείο Παιδείας. «Το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον σύσσωμης της εκπαιδευτικής κοινότητας και σύμφωνα με τις οδηγίες της ειδικής ομάδας των επιστημόνων, ανταποκρίνεται στις νέες συνθήκες, ώστε με την προσπάθεια, την επιμονή και την προσαρμοστικότητα όλων μας, να “Μαθαίνουμε Ασφαλείς”», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved