Ο τραγουδιστής Τομ Πάρκερ διαγνώστηκε με καρκίνο εγκεφάλου στο 4ο στάδιο: «Θα το παλέψω μέχρι τέλους» 

POP UP TEAM
/
13 Οκτωβρίου, 2020

Ο Τομ Πάρκερ, τραγουδιστής του βρετανικού συγκροτήματος «The Wanted», αποκάλυψε πως βρίσκεται «ακόμη σε κατάσταση σοκ» από τότε που έμαθε ότι έχει γλοιοβλάστωμα σε τέταρτο στάδιο, πριν από έξι εβδομάδες. Συγκεκριμένα, σε ένα οικογενειακό ταξίδι στο Νόργουιτς, έπαθε σοβαρή κρίση και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν ότι πάσχει από μια επιθετική μορφή καρκίνου σε ενήλικες.

Μιλώντας, μάλιστα, στο περιοδικό ΟΚ!, που αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, σημείωσε ότι «θα είμαι εδώ και θα το παλέψω». Ο Τομ Πάρκερ, ο οποίος έγινε διάσημος στις αρχές της δεκαετίας του 2010 με τα τραγούδια «All Time Low» και «Glad You Came», είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Κέλσι Χάρντγουικ από το 2018. Έχουν αποκτήσει μια κόρη, την 15 μηνών Αουρέλια, ενώ περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Ο 32χρονος καλλιτέχνης έχει ήδη ξεκινήσει χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία, ενώ το ζευγάρι δεν θέλησε να μάθει πως θα εξελιχθεί η ασθένεια. «Είπα πως για την ψυχολογία του Τομ και ποιος είναι ως άνθρωπος, αυτό δεν θα ήταν καλό για εκείνον. Κυριολεκτικά θα καθόταν εδώ και θα μετρούσε αντίστροφα τις ημέρες και δεν θα ζούσε την ζωή του» ανέφερε η σύζυγός του.

 

Με ανάρτηση του στο Instagram ο Τομ Πάρκερ ενημέρωσε τους θαυμαστές για την κατάσταση της υγείας του λέγοντας ότι θέλει να είναι ειλικρινής και να μην τους κρύψει τίποτα. «Θα το παλέψουμε μέχρι τέλους. Δε θέλουμε τη θλίψη σας, θέλουμε απλώς αγάπη και θετικότητα και μαζί να ευαισθητοποιήσουμε σχετικά με αυτή την φρικτή ασθένεια και να ψάξουμε όλες τις πιθανές εναλλακτικές θεραπείας» αναφέρει το ζευγάρι και συμπληρώνει: «θα είναι μια σκληρή μάχη όμως με αγάπη και υποστήριξη θα βγουν νικητές».

 

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved