Απαισιόδοξος ο Λευτέρης Λαζάρου για τα νέα μέτρα: Φοβάμαι ότι πολλά εστιατόρια δεν θα ξανανοίξουν

POP UP TEAM
/
2 Νοεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

“Χιλιάδες εργαζόμενους στο χώρο της εστίασης και φοβάμαι πολύ ότι πολλά από αυτά τα εστιατόρια δεν θα ξανανοίξουν” τόνισε, με ειλικρίνεια, ο Λευτέρης Λαζάρου.

Στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάννη, «Τώρα ό,τι συμβαίνει» εμφανίστηκε ο Λευτέρης Λαζάρου το πρωί της Κυριακής. Ο γνωστός σεφ μίλησε για τα νέα μέτρα προστασίας από την πανδημία του κορονοϊού εκφράζοντας την έντονη απαισιοδοξία του για την επόμενη ημέρα στον χώρο της εστίασης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Λαζάρου σημείωσε χαρακτηριστικά στο OPEN πως «να εξηγήσω πως δεν είμαστε διασκεδαστές. Προσφέρουμε στην εθνική οικονομία, χωρίς εστίαση δεν έχουμε πρωτογενή τομέα. Τα έχω ξαναπεί αυτά αλλά δυστυχώς γίνομαι γραφικός να τα επαναλάβω και πάλι. Είναι δύσκολη απόφαση και δεν θα ήθελα να είμαι γιατρός, δεν θα ήθελα να είμαι οικονομολόγος ή πολιτικός. Όμως, νομίζω ότι η εστίαση τήρησε όλα τα μέτρα με συνέπεια αν εξαιρέσουμε ένα ποσοστό πάρα πολύ μικρό. Σεβαστήκαμε τις αποφάσεις μεταξύ των καθισμάτων, αγοράσαμε, επενδύσαμε».

«Παρ’ όλα αυτά έρχεται η δεύτερη απόφαση να κλείσουν τα εστιατόρια. Με χιλιάδες εργαζόμενους στο χώρο της εστίασης και φοβάμαι πολύ ότι πολλά από αυτά τα εστιατόρια δεν θα ξανανοίξουν» τόνισε, με ειλικρίνεια, ο Λευτέρης Λαζάρου. «Είναι πάρα πολύ δύσκολη η απόφαση. Η εθνική οικονομία μάς χρειάζεται όλους αλλά και η υγεία χρειάζεται σε όλους μας».

http://youtu.be/Z-dm7iYs-m4

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved