Νότης Σφακιανάκης: Πιάστηκε με όπλο και κοκαΐνη- “Το έχω γιατί κινδυνεύει η ζωή μου”

POP UP TEAM
/
30 Νοεμβρίου, 2020

Ο Νότης Σφακιανάκης είχε στην κατοχή του παράνομα ένα 9άρι πιστόλι, ένα tazer και δύο γραμμάρια κοκαΐνη.

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση πως το βράδυ της Κυριακής, λίγο μετά τις 8, συνελήφθη ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης, στη συμβολή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Ιασωνίδου, στο Ελληνικό, κατά τη διάρκεια ελέγχου στο υπερπολυτελές αυτοκίνητο που επέβαινε.

http://youtu.be/-R8kA3EBNYg

Ο Νότης Σφακιανάκης είχε στην κατοχή του παράνομα ένα 9άρι πιστόλι, ένα tazer και δύο γραμμάρια κοκαΐνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο έλεγχος ήταν τυπικός και έγινε για να βεβαιωθεί αν είχε τα απαραίτητα έγγραφα μετακίνησης. Ο Νότης Σφακιανάκης ήταν απόλυτα συνεργάσιμος, δεν έφερε καμία αντίρρηση για τον έλεγχο και έδειξε το sms μετακίνησης.

 http://youtu.be/uW-n-heSU-Y

Όπως είπε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που πραγματοποιούσαν τον έλεγχο, στην ερώτηση αν είχε κάτι παράνομο πάνω του, ο τραγουδιστής απάντησε αρνητικά, όμως ένας από τους αστυνομικούς παρατήρησε ένα τσαντάκι που υπήρχε στη θέση του συνοδηγού.

Ο λαϊκός καλλιτέχνης, φέρεται να υποστήριξε στις Αρχές ότι η κοκαΐνη ήταν για προσωπική χρήση, ενώ είχε μαζί του το όπλο διότι, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, “κινδυνεύει η ζωή του”. Μάλιστα, δεν είχε την άδεια οπλοκατοχής, καθώς, όπως είπε, είχε μέχρι πρότινος, όμως δεν έχει ανανεωθεί.

Αναφορικά με τις ναρκωτικές ουσίες, όταν ρωτήθηκε τι είναι αυτό, ο Νότης Σφακιανάκης φέρεται να απάντησε “Είναι αυτό που ξέρετε…”.

Μάλιστα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, “κάντε τη δουλειά σας, γιατί την κάνετε καλά”.

Αμέσως οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στο Α.Τ. Αργυρούπολης και από εκεί στο Τμήμα Ασφαλείας Βουλιαγμένης, όπου και διανυκτέρευσε, καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμος χώρος κράτησης στην Αργυρούπολη.

Σε βάρος του τραγουδιστή σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη κατοχή όπλου, ενώ στις 10 το πρωί αναμένεται να περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα.

http://youtu.be/Xq3fcDV_3EM

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του Νότη Σφακιανάκη
Την υπεράσπιση του τραγουδιστή ανέλαβε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια. Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση του κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστού Νότη Σφακιανάκη.

Όπως δημοσιοποιήθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο κ. Σφακιανάκης κατηγορείται για παράνομη κατοχή όπλου και για την κατοχή μιας μικροποσότητας ναρκωτικών.

Η κατηγορία της οπλοκατοχής του απεδόθη για τυπικούς λόγους, γιατί είχε λήξει η άδεια νομίμου κατοχής ενός μικρού όπλου διαμετρήματος 9 χιλιοστών, η οποία δεν είχε ανανεωθεί λόγω του κορονοϊού. Το συγκεκριμένο όπλο κατείχε επί δεκαετίες για την προσωπική του ασφάλεια λόγω της ιδιομορφίας του επαγγέλματός του και των ωρών που εργάζεται και των χρημάτων που μεταφέρει, αφού πολλοί συνάδελφοί του έχουν πέσει θύματα ληστειών και επικίνδυνων υποθέσεων.

Όσον αφορά τη μικροποσότητα ναρκωτικών, η οποία βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, ο κ. Σφακιανάκης δήλωσε ότι δεν ήταν δική του, δίδοντας πλήρεις εξηγήσεις γι’ αυτήν.

Ο κ. Σφακιανάκης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία, αλλά συνοδευόμενος από δικηγόρο συνεργάτη του γραφείου μας θα ζητηθεί αναβολή εκδικάσεως της υποθέσεώς του και ορισμός ρητής δικασίμου, διότι ο επικεφαλής του γραφείου μας Αλέξιος Κούγιας παρίσταται σήμερα ως συνήγορος υπεράσπισης επιχειρηματία της Καβάλας στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Κομοτηνής και είναι αδύνατον να παραστεί στο Δικαστήριο που θα εκδικαστεί η υπόθεση του κ. Σφακιανάκη”.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο OPEN για τη σύλληψη του τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη. “Η κοκαΐνη που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του καλλιτέχνη δεν ήταν δική του” είπε και πρόσθεσε ότι ο Νότης Σφακιανάκης “δεν έχει παραδεχθεί πως είναι χρήστης, όπως γράφεται σε κάποια sites”.

http://youtu.be/RdzpS8_Rv2E

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved